İlçede Üniversite okumak

mucit1453

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar benim çok kafaya taktığım bir sorun var. Şimdi ben 2 yıllık MYO okuyrum. elektronik bölümü bölümüm biraz zor hocalar hiç tolarenas tanımıyor.biz bir kaç arkadaş diyoruz ki 2 sene burda okuduktan sonra kaydımızı herhangbir ilçeye aldırıp alttan kalan dersleri ordan verelim diyoruz acaba böyle bşey mümkünmüdür nasıl olur ?

üniversitelerin yatay geçişleriyle mümkündür ama şartlar ve gerekenleri bilmek gerekli benim bildiğim tek önemli olan not ortalaması oda 2,00 den aşağı hiç bir üniversite ya da m.y.o. kabul etmez. ama siz gene araştırın... yatay geçiş adı altında ...

üniversitelerin yatay geçişleriyle mümkündür ama şartlar ve gerekenleri bilmek gerekli benim bildiğim tek önemli olan not ortalaması oda 2,00 den aşağı hiç bir üniversite ya da m.y.o. kabul etmez. ama siz gene araştırın... yatay geçiş adı altında ...

yatay geçiş için notlarının iyi olması lazım bizim alttan dersimiz olacağı için ilçeye gitmek istiyoruz zira ilçede okumak ilçeden mezun olmak daha kolay orda hocalar daha toleranslı ..

Geri