admiral
New member
- Reaction score
- 0

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Milos Krasiç'ten Aykut Kocaman'a mesaj var: “Artık tam olarak hazırım ve önümüzdeki iki maçta da oynamak istiyorum”
Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında, takıma tam olarak alışık olmaması nedeniyle yedek bekleyen, 69. dakikada oyuna dahil olan Milos Krasiç, Elazığspor ve Spartak Moskova mücadelelerinde sahada olmak istediğini söyledi. Antrenmanda sergilediği müthiş performansla Aykut Kocaman’a adeta ‘hazırım’ mesajı veren Sırp Yıldız, “Artık Fenerbahçe’ye futbolumla katkı sağlamanın zamanı geldi. Maalesef Galatasaray maçını kaybettik, ancak futbolda geçmişle yaşanmaz. Şimdi lig başlıyor, sonrasında da Moskova’ya gideceğiz ve zorlu bir 90 dakika oynayacağız. Tam olarak hazırım ve önümüzdeki iki maçta da sahada olmak istiyorum” dedi
‘İstanbul’da olmak güzel’
Öte yandan İstanbul’da çok iyi karşılandığını ve yeni takım arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını belirten Krasiç, “Herkese çok teşekkür ediyorum. İstanbul gibi müthiş bir şehirde olmak beni ayrıca rahatlatıyor” ifadesini kullandı.