İki maç Schuster'in sonu olabilir..!

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Koltuğu sallantıda olan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in Dinamo Kiev ve Fenerbahçe maçlarından alacağı sonuçlar siyah-beyazlı kulüpteki geleceğini belirleyecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in koltuğu sallantıda! Siyah- beyazlı taraftarın, "Dünya yıldızlarıyla dolu kadroyu yönetemiyor ve oynatamıyor" diye eleştirdiği Alman teknik adamı, 1-0'lık Ankaragücü yenilgisi sonrası ilk kez yönetim de tartışmaya başladı.

Alman teknik adamın geleceğini sorgulayan yöneticiler, "Takımda ruh yok. Bu kadar kaliteli kadro zirvenin 15 puan gerisindeyse teknik direktörde bir sorun var demektir" ifadeleriyle Schuster'e yönelik rahatsızlıklarını dile getirdi.

SCHUSTER'İN SONU OLABİLİR

Beşiktaş'ın 7 gün içinde oynayacağı UEFA Avrupa Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşılaşmaları ile Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisinin sonuçları, Bernd Schuster'in siyah-beyazlılardaki sonu olabilir. Yıldırım Demirören ve kurmaylarının, olumsuz sonuçların devam etmesi halinde Schuster konusunda daha fazla ısrarcı olmayacakları öğrenildi.

Shuster den önce oynamaktan çok oynatmamak mantalitesini yok etmek gerekir. Shuster sistem adamı, 1 gol atıp 11 kişi defans yaparsa bi takım, hiç bi esprisi kalmaz futbolun. Tamam kazanmak için oynanıyor ama bunun birde şov kısmı var taraftarlara iyi futbol izletmek zorundasınız. Ben shusterin ayrılmasını istemiyorum.

bence yönetim del bosque'de olduğu gibi sabırsız davranırsa büyük hata eder..

bu sene için giden gitti zaten bu saatten sonra yapılacak en iyi şey kupa ve avrupaya odaklanmak..

ayrıca, yönetim her fırsatta önümüzdeki sezonun takımını kurduk diyordu..schuster'i gönderip bunca yatırımı riske atacaklarını düşünmüyorum..

Önemli olan istikrar zaten. Shuster şuan da kendi futbolunu kabul ettirmeye çalışıyor Türk futboluna. Bundan vazgeçmiyor. Bu inadı da hoşuma gidiyor açıkçası. İzlerken göze hoş gelen futbol varsa skorun önüne geçer bu benim için. bir çok taraftarın da böyle düşündüğünü umuyorum

valla mami biz öyle böyle diyoruz ama bu tüpçüye hiç güvenim yok benim..

bi bakmışın schuster gitmiş başkası gelmiş..sabah ntvspor'da schuster'in alternatifi olarak r.benitez'in adı zikrediliyordu..

yani bu adam varken ne olacağını kestirmek güç..=)

hayırlısı diyelim o zaman =)

biraz sabır biraz istikrar artık yeter. 6 ayda bi yeni teknik direktör. arsenal her sene şampiyon mu oluyor şampiyonlar ligini mi kazanıyor. sıktı artık bu tip davranışlar

Dünyanın neresinde olursa olsun 10 kişi defans yapan takımı açmak çok zor oluyor. Geçen günlerde gördük, Sporting - Barcelona maçı 1-1 bitti. Ev sahibi takım öyle bir kapandı ki Messi bile açamadı oyunu.
Bazen Schuster beni düşündürüyor açıkçası. Kadro seçimi, oyuncu değiştirme dakikaları falan. Mesela neden Almeida-Bobo denemedi hala? Bobo'yu mu istemiyor? E biz puan kaybediyoruz.. Sonra İsmail Köybaşı çok formda, kendisini geliştirmiş ama takımdan kesiyorsun! Neyse daha bir sürü şey işte..

Geri