İki fıkra

kuli

New member
Reaction score
0
Soğuk cehennem

Adamın biri uçan-kaçan dahil her önüne gelen kadını beceriyormuş.. bir gün zebani adamı yanına çekip, bir daha yaparsa cehennemi boylayacağını söylemiş.. Adam da o korkuyla 1- 2 hafta dayanmış ama bir gün otobüse binerken önündeki kadın yere düşürdüğü bileti almak için eğilince film kopmuş.. Tabi hemen cehennemi boylamış.. Fıkra bu ya kadın hamile kalmış, doğan çocuk aynı babası gibi bi erkek.. seneler geçmiş, Zebani onu da yanına çağırıp babasının durumunu anlatmış.. ama çocuk hiç aldırış etmemiş, ilk fırsatta eline geçirdiğini haklamış.. aynı şekilde cehenneme gitmiş.. ama bir de bakmış ki cehennem buz gibi, millet donuyo.. çıkmış şeytanını yanına.. Yahu!! demiş ben cehennemi cayır cayır yanan bi yer sanırdım, burası buz gibi.. nasıl iş bu böyle diye söylenmiş..
Şeytan bir hışımla yerinden fırlayıp, biz de biliyoruz neyin nasıl olduğunu ama senin baban olacak herif bir türlü rahat bırakmıyo ki eğilip iki odun atalım da ateş körüklensin!! demiş..

Karınca ile Ağustos Böceği

Karınca eşşekler gibi çalışıp kışa hazırlık yaparken, Ağustos böceği yine yaymış, tembellik yapıyormuş.. Karınca bu duruma çok sinirlenip kışın bu herife zınnık koklatmıycam diye yemin etmiş.. aradan zaman geçmiş, kış gelmiş.. Karlı bi havada karınca soba başında kestane pişirirken kapı çalınmış.. Tabi bizim karınca yazdan bileyli ya bi hışımla kapıyı bi açmışki ne görsün, Ağustos böceği jilet gibi bi takım elbise içinde, sağ kolunda sarışın, sol kolunda esmer, arkada porshce, içinde bi kızıl falan.. merhaba karınca kardeş, burada havalar soğudu ben Paris'e tatile gidiyorum bi isteğin var mı diye sormaya geldim demiş..
Karınca, Ağustos böceğini şöyle bi süzmüş ve senden bi tek isteğim olacak, Paris'te LaFontene' i görürsen anasını si..tiğimi söyle demiş..

1. sini duymuştum ama 2. yi ilk duyuyorum.

emeğine sağlık.

Adamın biri kızının hamile olduğunu duyunca çok sinirlenmiş ve bunu yapan herifin kim olduğunu öğrenmek için kızına adamı eve çağırmasını söylemiş.. Kız da çaresiz babasının dediğini yapmış.. Akşam yemeği için randevulaşılmış.. Randevu saati gelince evin kapısına bi ferrari yanaşmış, içinden kır saçlı, yeşil gözlü, uzun boylu bi adam inmiş.. neyse ilk şoktan sonra yemeğe oturulmuş ve muhabbet başlamış.. Bizim esas oğlan, kızın babasına başlamış durumu izah etmeye.. Bey amca demiş.. Ben konumum itibariyle sizin kızınızla evlenemem; ancak çocuk benimdir.. bu yüzden de her türlü yüküne de katlanırım.. Eğer kızınız erkek doğurursa bir kat, bir yat, Miami' de bi yazlık, bi fabrika ve bir milyon dolar veririm demiş.. Yok kız olursa, Bir kat, Miami'de iki yazlık, kapalı çarşıda bi han, bilmem nerde bi arsa, şu kadar para, bu kadar takı döktürmüş..
Amaa demiş eğer düşük yaparsa.. Bizim baba hemen havaya fırlamış.. DUR!! oğlum demiş ne farkekder canını saolsun yine si..ersin.. yine si.. ersin!!

2.si manyakmıs ellerine saplık

Geri