İki Arkadaşın Kedi katliamı Mutlaka okuyun ÇOOOOOOOOOOK GÜLECEKSİNİZ

AlaınDelon

Altın Üye
Reaction score
0
İki arkadaş İzmir'de cadde de arabayla gezerken bir kediye çarpmışlar,ne olduguna bakmak için arabadan inmişler arkalarında kedinin biri debelenip duruyormuş akıllılar can çekişmesin zavallı kedi diye arabadan aldıkları levyeyle kediyi öldürmüşler.Fakat caddeden geçenler bunları görmüş polise haber vermişler polis onlara ne yaptıklarını sordugunda olayı anlatmışlar ve inanmazsanız arabanın kaportasına bakalım demişler hep birlikte arabanın önüne geçmişler fakat o da ne çarptıkları kedi kaportada asılı duruyormuş bizim salaklar şok olmuşlar ve polislere ne diyeceklerini bilememişler... (Not= Öldürdükleri kedi yolun kenarında sırtını kaşıyormuş pisi pisine gitmiş.)
:)

çok sinir bosucu yaa cıx cxx :D

bu olayın bi başka versiyonuda vardı ama insanlar için olan izninizle kısaca anlatayım karadenizli bi adam elektrik diregine yaslanmıs ayakkabısındaki tası cıkarıyomus yoldan gecen biride bunu görmus ve elektrik çarpıyo sanmış eline gecirdigi kuregi adamın kafaya vurmus ve oldurmuş bu olay tesadufmudur bilmem ama saat 12 den sonra yasanmıs bi olay bu hatta gazetelere konu olmuştu yurdum insanının biraz algılama sorunu var galiba

hehehe valla komikmiş bu haldee benii güldür dün yaa helal teşşekürü hak ettin :p :)

hehe yek kelime diorum
salaklar :D

Aynı olayı daha önce duymuştum...
Yazık olmuş kediye;]
Eline sağlık...

ellerine sağlık güzel birfıkra ama gerçekleri oluyor ne yazık ki..

gercekten komikdi... ancak bi o kdarda yazıkk

evet gerceklerı oluyor ve onlara trajikomik baslıgı atıp gecıyorlar ben ınandım kesın olmustur bu olay

Geri