İKBAL GÜRPINAR hayranları BURAYA::..

İKBAL GÜRPINAR'ı tanıyormusunuz.?

• Birkaç kez TV de görmüştüm

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

F.S.M

New member
Reaction score
0
Sizde benim gib İKBAL GÜRPINAR hayranımısınız...Sizde İKBAL abla şiir okuyunca dertlerini unutan, gülünce morali düzelen, kısık gözleriyle bakınca kendinizden geçenlerdenmisiniz...Ozaman bu başlık artında sizin ve benim gibileri toplamaya ne dersiniz...İKBAL GÜRPINAR hakkında herşeyi bu başlık altında anlatmaya tartışmaya davet ediyorum tüm İKBAL abla severleri...Tabi paylaşımlarda yapabiliriz resim,yazı,vido gibi...Benim elimde biraz arşiv var...
Bekliyorum

NOT:Verdiğim mail adresini İKBAL abla arasıra açıyor.eyer o sırada sizde msn deyseniz nekadar şanslısınızdır düşünün.. [email protected] (AMA LÜTFEN KONUŞURKEN TERBİYESİZLİK YAPMAYINIZ...)

11fu1.jpg
287hz.jpg
eerdogan13vh.th.jpg

tmm arkadaşım tartışalım ilkbalide kim bu kadın ben fazla tanımıyom..Bir iki kere gördüm ama televizyonda kimse yokmu öyle bişey di programın adı stv de onu sunuyordu herhalde
anlamadığım bişey neyine hayransın bu kadının.

Ya arkadaşım biz senin gibi AMERİCAN hayranı değilizki angelina jolieyi sevelim...Sen herhalde angelinayı seviyorsun işte bende İKBAL GÜRPINARI seviyorum.Onun gülüşünü seviyorum, TÜRKÇEYİ düzgün kullanmasını seviyorum, yürüyüşünü,merhametini,sıcaklığını yani herşeyini seviyorum..Sanada tavsiyem bir kaç kez onu seyret ve yaptığı iyilikleri biz araştır eminim sende onu seveceksin...Ama yinede sana teşekkürler ederim ilgilendiğin için...

arkadaşım o kadar para bana da verseler bende herkeze yardıma giderim sanki ilkbal kendi cebinden yapıyor yardımı sen angelina jolienin yarıdmlarını bilyormusun yokk... ben liv tyler ra ağşığım angelina jolie ye bitiyorum ..ARtık ne dim zevkler renkler tartışılmaz...

Sende haklısın deyim....Ama Angelinanı kimsesiz çocuklara yardımları biliyorum....

banada inandırıcı gelmemişti..ama ikbal ablanın olabilecek bütün mail listesini msn listeme kaydetmiştim.10 veya 15 tane filan..birisin online olmasını bekledim hep ve birgün yukarıda verdiğim adres online oldu ve 2 soru sorabildikten sonra kapattı..Kesin oydu ben hissederim..unuttum ama birtane daha var [email protected] Birde sizinde iKBAL ablayı sevdiğinizi gördüm..Ozamanlar bu siteden haberim olsaydı kesin bende yazardım birşeyler..gerçekten çoğu insan tanımıyor ve çoğuna yapmacık geliyor. (öyle zannetsinler dursunlar). Elinizde İKBAL ablayla ilgili resim,döküman filan varsa paylaşalım..nedersiniz...

Birkaç resmini paylaşmak istedim...
http://rapidshare.de/files/8605072/_KBAL_G_RPINAR.rar.html

F.S.M peşpeşe msg yazmak yasak! mesajını sildim, ilgi görürse msg yazılacaktır!

tamam arkadaşım paylaşımın için teşekkürler ve anlattıklarınıza göre iyi bir insan bu İKBAL ABLA fakat burası romantizm, şiir vs.. bölümü dolayısıyla siz ona yazdığınız veya ona yazılan şiirler ya da yazıları hikayeleri burda yayınlarsanız sevinirim fakat bu konuyu şuanda ''her telden'' bölümüne taşıyorum saygılar....

Gerçekten kimse tanımıyormu ya...gerçekten şok oldum...

ben tabuyorum ikbal hanımım...hanım diyorum yaşıt olduğumuz için...çalışmaları hele hele de şiirleri içimi eritiyor...kendi sitesinden ona bi teşekkür mesajı da yolladım..

Ailecek hayranı olduğumuz bir bayan.
Allah işlerinde kolaylık, hayatına düzen ve mutluluk versin.
TRT DEN BERİ İZLEDİĞİMİZ BİR TV ci......

Güzel iyi niyetli bir insan sağolsun. bende bir kaç kez programını izlemiştim.

Geri