İhsan Kalkavan Ölümden Döndü.. | Geçmiş Olsun İhsan Abi..

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Kalkavan ölümden döndü
Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticilerinden işadamı ve armatör İhsan Kalkavan´ın, tatilini geçirdiği Muğla´nın Bodrum İlçesi´ne bağlı Gündoğan Beldesi´nde, cipiyle uçuruma yuvarlandı. Burnu kırılan Kalkavan, ölümden döndü.

Torba Mahallesi´ndeki villasında bayram tatilini geçiren işadamı İhsan Kalkavan, bir dostunu ziyarete gittiği Gündoğan Beldesi´nden dönerken kullandığı 34 EFE 30 plakalı cipi, yağmurun kayganlaştırdığı yolda konkrolden çıktı. Savrulan cip, 25 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından cipten çıkartılan Kalkavan, ambulansla Gündoğan Sağlık Ocağı´na götürüldü. Burada ilk tedavisi yapılan Kalkavan´ın burnuun kırıldığı belirlendi. Kalkavan´ın bugün akşam uçakla İstanbul´a döneceği öğrenildi.

İşadamı Kalkavan, 6 Ağustos 2005 tarihinde Çin´in Pekin şehrinde, kulandığı cipin refüje çarpıp, bir TIR´ın altına girmesi sonucu elinden ve sırtından yaralanmıştı. İlk müdahalesi Pekin´deki bir hastanede yapılan Kalkavan için İstanbul´daki Memorial Hospital´dan bir ekip, özel donanımlı bir uçakla Pekin´e gitmişti.

sporx​

konuyu dun acacaktım ama zamanım olmadıgı ıcın bugun actım
kendı adıma
Büyük geçmiş olsun. Daha başkan görmek istiyorum İhsan Kalkavan'ı. Birçok değerimizi kaybettik artık yeter.​

ihsan-kalkavan-getirildi.jpg

ihsan-kalkavan-besiktas-herkesi-uzdu_o.jpg

Geçmiş oLsun...

yönetim için güçlerini birleştirmesini düşündüğüm iki adaydan biri İhsan Kalkavan diğeride Nevzat Demir...
Bu arada İhsan abi az dikkatli ol yaaa Çin'deki kazayı unutmadık bak bu seferde 2000model Chrysleri yuvarladın aşağıya...Büyük geçmiş olsun

Geri