İe7 Hep Ayni Sayfayi Aciyor Yardim

mic999

New member
Reaction score
0
Yenİ Bİ Oyun Patch'İ Yukledİm Ondan Sonra İnternete Ne Zaman Gİrmeye ÇaliŞsam Garİp Bİ Sİtenİn Sayfasi AÇiliyor
ÇÜzÜm Ne ?
Cok Acİl Yardim Beklİyorum İnternete Gİremİyorum Şu An Kendİ Bİlgİsayarimdan

valla kardeşim patch de bi sorun olabilir bence bi ieyi silip yeniden yükle ya da at bi format olmadı ie ayarlarından giriş sayfasını sıfırlamayı dene

Explorer'imizin giriş sayfası yukarıdaki resimde görüldüğü gibi istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz.

Sırasıyla Yapılması Gerekenler :

Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız.
Ardından açılan pencereye ''gpedit.msc'' yazarak ''Grup İlkesi'' isimli menüye geliniz. Daha sonra ''Kullanıcı Yapılandırması'' sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ''İnternet Explorer'' bölümüne kadar ulaşınız.

Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini mouse ile çift tıklatınız.

'' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki pencere çıkacaktır. O penceredeki ''Devre Dışı'' seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ''Grup İlkesi'' menüsünden çıkınız.

R€B€L' Alıntı:
Explorer'imizin giriş sayfası yukarıdaki resimde görüldüğü gibi istenmeyen bir web adresi tarafından ele geçirilmiş ise, ve IE ayarlar menüsündeki ana sayfa giriş pencereleri yine bu istenmeyen web adresi tarafından yukarıdaki gibi kilitlenerek değiştirilemez konuma getirilmiş ise, hiç panik yapmanıza gerek yok. Aşağıda anlatılanları adım adım uygulayacak olursanız, explorer giriş sayfanızın yönetimini tekrar geri alabilirsiniz.

Sırasıyla Yapılması Gerekenler :

Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız.
Ardından açılan pencereye ''gpedit.msc'' yazarak ''Grup İlkesi'' isimli menüye geliniz. Daha sonra ''Kullanıcı Yapılandırması'' sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ''İnternet Explorer'' bölümüne kadar ulaşınız.

Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini mouse ile çift tıklatınız.

'' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki pencere çıkacaktır. O penceredeki ''Devre Dışı'' seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ''Grup İlkesi'' menüsünden çıkınız.
güzel anlatmışsında bizimkisi İE 7 ayarlar biraz farklı ve inglizce
ama yaptım duzeldi cok sağol ..yanlız ingilizce bilmeyenler bunu İE 7 yapmakta cok zorlanırlar

R€B€L keşke resimli anlatabilseydin onu neyse üyeler zor diyolar.mic999 o oyun patch'ini int.yüklediysen yüklediğin sitenin sayfası acılabilir.onu yanlıslıkla HomePage (GirişSayfası) yapabilirsin.Ama R€B€L sorunu cözmüş..Benddede IE7 ve su soruyu sordugunda kabul etme:

Would you like to use the following as your home page?

asagıda seceneklerden birini tıklayıp kabul edersen HomePage secmis olursun.ama bilgisayar bu sorunla karsılasıyorsa sakın secme

Geri