admiral
New member
- Reaction score
- 0
Mehmet Ali Yılmaz'ın avukatı Abdullah Buladı yönetimin yaptığı açıklamaya cevap verdi, “Müvekkilimin kulübü ekonomik zarara uğrattığı iddiası gerçek dışıdır” dedi.
Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz ile yönetim arasındaki söz düellosuna yeni bir halka daha eklendi. Yönetimin yaptığı son açıklamaya cevap, Yılmaz’ın avukatı Abdullah Buladı aracılığıyla geldi. Buladı,basın açıklaması yaptı ve şunları söyledi: “Mehmet Ali Yılmaz’ın bir Trabzonlu’ya yakışmayacak ifade ve ithamları olmamıştır. Açıklamada yer alan, Yılmaz’ın başkanlık görevinde bulunduğu son dönemde kulübü uğrattığı maddi manevi tahribatların mahkeme tarafından onaylandığı iddiası gerçek dışıdır. Bilgisizlikle söylenmiş olmayıp, maksatlı itiraflardır. Onursal Başkanlık bir danışma ve istişare makamıdır. Şike sürecinde yönetim tarafından müvekkilimden ne zaman ne şekilde fikir ve düşünce sorulmuş veya yardım talep edilmiş de karşılık bulmamıştır?”
‘Güneş’e çirkinlik yapmadı’
“Sayın Yılmaz’ın, Şenol hocaya yönelik sözleri çirkinlik olarak nitelenemez. Müvekkilim, saha içi ve dışı olarak da işlerin iyi olmadığını, teknik yönetimin çaresiz bırakıldığını vurgulamak istemiştir. Sportif olarak bir başarı beklemenin güç olduğu belirtilip, Şenol hocanın bile tahammül edecek durumda olmadığının vurgulanması maksadıyla ücret hususuna temas edilmiştir. Trabzonspor iyi yönetilmemektedir. Başarılara ve iddialı hedeflere hasret olan taraftar ve camia başarısız ve etkisiz bir yönetim anlayışının sürekliliğine mahkum edilmiştir.”