İddaa Sitesi hakkında önerilerinizi bekliyorum..

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir iddaa sitesi girişiminde bulunmaktayız.Yani bilirsiniz işte son zamanlardaki canlı sonuç veren siteleri..Onlarla aynı formatta ama tabiki biz farklı düşünceler aramaktayız..Sizinde varsa böyle aklınıza gelen değişik görüşler buradan yazarsanız çok memnun olucam..Hepinize ii forumlar..

-örneğin canlı sonuçları takip ederken bi yandanda canlı radyo dinlemek güzel olmaz mıydı??

ya da kafanızı dağıtmak için bi iki el tavla atmak ??

tekrar ii forumlar..saygılar..​

Evet o olabilir yani bi düzenlemeyle sopcast linkleri konulabilir..Teşekküler D4gg3r :goz:

konuyu konuşmuktuk ama şunu da söyleyim, bence bi yandan kadroyuda ayarlamaya çalışın,
çünkü böyle bir site için devamlı online olacak yöneticiler lazım.. içerik içinde değişiklik yapmak için

Evet silverday burdan da söliyim yapılanmamızda bulunmak isteyen deneyimli arkadaşlar varsa bu başlık altından yazabilirler..

türkiyeye voki sistemi geldi gerçi şuanda fiyatları biraz pahalı ama ucuzlayacaktır elbette.Voki yazıları seslendirmeye yarıyor örneğin bir metin yazdığınızda bir bayan veya erkek görünümlü bir simge çıkıyor ve bu metni okuyor.Bu sistemle maç skorlarını sitedeki üyelere dinletebilirsiniz sesli olarak.

( not : bazı haber siteleri kullanıyor reklam yapmamak için yazmıyor)

eğer işine yarıycak bişeyler dediysem ne mutlu bana =)

bence menejerlik oyunlarındaki gibi 2 boyutlu mac analizi olabilir yada en son ligtvde gördügüm 3 boyutlu animasyon gol tekrarı

Evet arkadaşlar konuya ilginiz beni çok memnun etti..Dediğim gibi yapılanmamızda da bulunmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler..iyi forumlar..

Geri