İbrahim Kaş trafik kazası geçirdi

mchasso

New member
Reaction score
0

Samatya'da trafik kazası geçiren futbolcu İbrahim Kaş hastaneye kaldırıldı.

METE DÜREN: KOLUNDA KIRIK VAR

Samatya'da trafik kazası geçiren futbolcu İbrahim Kaş hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş, Porche marka otomobiliyle Samatya sahilyoluna tersten girince karşı yönden gelen Audi Q7 marka araçla çarpıştı. Kazada hafif yaralanan kaş, çevredeki vatandaşlar tarafından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İbrahim Kaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken hastaneye gelenler arasında Galatasaray kaptanı Arda Turan da yer aldı.

Kaynak

Ulen nazar var bizim topçularda yaa. Geçmiş olsun

geçmiş oLsun

geçmiş olsun ibo..

bi uğursuzluktur almış başını gidiyor.. saha içinde sakatlananlar yetmezmiş gibi...

Kaş hastaneye kaldırıldı!!!

Samatya'da trafik kazası geçiren Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş, Porsche marka otomobiliyle Samatya sahilyoluna tersten girince karşı yönden gelen Audi Q7 marka araçla çarpıştı. Kazada hafif yaralanan Kaş, çevredeki vatandaşlar tarafından Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İbrahim Kaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenilirken hastaneye gelenler arasında Galatasaray kaptanı Arda Turan da yer aldı.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, yaptığı açıklamada İbrahim Kaş'ın Samatya taraflarında sahil yolunda trafik kazası geçirdiğini belirterek, ''Hastanede tedavi altına alındı. Kulüp doktorumuz Devrim Urgun da İbrahim Kaş'ın yanında. Şu an için aldığımız bilgilere göre İbrahim'in kolunda muhtemelen kırık var'' dedi.

ndpvnt.jpg

33aq9ol.jpg

GEÇMİŞ OLSUN İBRAHİM BİR AN ÖNCE İYİLEŞİP MÜKEMMEL FUTBOLONA DEVAM ETMENİ DİLERİZ...

inşallah önemli birşeyi yoktur Allah kimsenin başına vermesin geçmiş olsun

Arabalara yazık oldu

Nedir şimdi senın bu yaptıgın ?? öLe yada böLe ibrahım iyi oynar kötü oynar ama sonuçta haLa bızım oyuncumuz..Ve sen ben beşiktaşLıyım demene rağmen arabaLara yazık oLmus dıyorsan ben dahada bişey demıyorum.. ;)

Geçmiş oLsun ibrahim..

MozoLe Miяach;5011665' Alıntı:
Nedir şimdi senın bu yaptıgın ?? öLe yada böLe ibrahım iyi oynar kötü oynar ama sonuçta haLa bızım oyuncumuz..Ve sen ben beşiktaşLıyım demene rağmen arabaLara yazık oLmus dıyorsan ben dahada bişey demıyorum.. ;)

Geçmiş oLsun ibrahim..

Arkadaşım haberde de yazdığı gibi hayati tehlikesi yok.. ve eminimki de Allah korumuş bişey olmamış.. Ne dememi beklerdin iyi ki olmuş mu.. Arabaları gördüm resimde yazık olmuş dedim.Abartmamak lazım

Geçmiş olsun .. Ne Kadar Bjk & Mİlli Takıma Yakıştıramadığım bir futbolcu olsada ORtada Bin Can var .. Umrım en kısa sürede Sahalara Döner . .

Geri