İbrahim Güldürmez'in süper açıklaması

starbak

New member
Reaction score
0
Carlos benden iyi"

Örnek aldığı futbolcuların başında Roberto Carlos’un geldiğini ifade eden İbrahim Üzülmez, “Roberto Carlos çok başarılı bulduğum bir isim. Her ne kadar Roberto Carlos’tan iyi olduğumu yazsalar çizseler de, öyle birşey yok. Benim ağzımdan böyle bir şey çıkmadı” dedi. Roberto Carlos’un çok büyük bir futbolcu olduğunu vurgulayan Üzülmez, “Benden iyi futbolcu olduğunu kabul etmek gerek. Ama lige baktığımız zaman, ben Roberto Carlos’tan daha iyi performans beklerdim” diye konuştu.

Vay be,demek bazıları ''Sen Roberto Carlos'tan daha iyisin'' diyorlarmış İbo'ya...Ya arkadaş nerde yazmışlar nerde çizmişler ? Bir insan bu kadar mı saf olur...Eğer böyle diyen birileri olmuşsa senle baya bi dalga geçmişler,sen de yemişsin...Bir de devamına bakın ne demiş İbo...''Benden iyi futbolcu olduğunu kabul etmek gerekir''...E bari istersen etme...Ama BOMBA sonunda ...Roberto Carlos'tan daha iyi performans beklerdim demiş...Yani aslında Carlos daha iyi oynasın 3-5 gol daha fazla atsın Fenerde 15 puan önde olmasını beklerdim desen aynı yere çıkardı.... Bak İbo...Roberto Carlos dediğin adam 100 den fazla Brezilya milli takımında oynamış,114 defa şampiyonlar liginde oynayarak bu dalda rekorun sahibi olan,gelmiş geçmiş tüm zamanlarda gerek milli takım gerekse kulüp takımları içnde en çok gol atmış bek, 11 sene aralıksız Real madrit forması giymiş ve fakat en önemlisi de Fenerbahçe de oynama şerefine ulaşmış bir oyuncu...Bence sen kendini Carlos'la değilde ordusuporun,yeni turgutlunun solbekleriyle karşılaştır...kendine de güldürme böyle...

not :yazı gerçek yeri bjk sayfasında da yayınlanmıştır :):clap

bence bi art niyet yok bunda.sonucta ibrahimin agzından cıkmayan laflar onun agzından yazılmış.futbolda arada bir de gaz vermek gerekir.biz de bazen demiyor muyuz kesseler kanın akmaz diye :) buarada carlos un performansının daha iyi olmasını beklerdim demesi de dogru bence.takıma katkısı olaganüstü ama bir de frikik golleri atsa hiç fena olmaz.biz artık ondan gol istiyoruz

Geri