İbrahim Akın: Ertuğrul Sağlam teknik direktörlüğü bilmiyor

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
İbrahim Akın: Ertuğrul Sağlam teknik direktörlüğü bilmiyor
Beşiktaş'tan İstanbul Büyükşehirspor Belediyespor'a transfer olan İbrahim Akın Ertğurul Sağlam'ı sert bir dille eleştirdi

Beşiktaş'a geldiği ilk sezonda teknik direktör Del Bosque ile çalıştığını belirten İbrahim Akın, "Del Bosque hepimizle ilgileniyordu. Ben antrenmanda gol attığım zaman bile Del Bosque kenarda o golün çoşkusunu yaşıyordu. Maalesef Beşiktaş'ta Del Bosque haricinde iyi bir teknik adamla çalışmadım. Sayın Demirören'in en büyük şanssızlığı Del Bosque haricinde iyi bir teknik adamla çalışmamasıdır. Ertuğrul Sağlam geldiği günden bu yana benimle görüşme bile yapmadı. Beşiktaş'a nasıl bir sistem yerleştirmeye çalıştığını hala anlayamadık. Kadro seçimini yaparken hangi kriterleleri göz önüne aldığını açıklamasını bekliyorum. Ertuğrul Sağlam yüzünden Beşiktaş'tan ayrılıyorum. Abdullah Avcı'nın yüzünü kara çıkarmayacağız. Beni artık izlemeye doyamayacaksınız" dedi.

aynen bana göre en iyi hocalardan biri ertuqrul hoca TS li olmama rağmen yani :D

bizim futboldada herkes herşeyi iyibilmese olmuyo
hıncal uluç bile bazen fatih terimden daha iyi yaparım ben bu işi diyo be :)

ibrahim akın kaç sezondur beşiktaştasın ? beşiktaşa ne katkın oldu. saha da top önünden geçerken sen topu izliyodun formsuzluğundan, gelsin şimdi seni kurtarsın del bosque... çamur at izi kalsın. sergen2

yaa ibrahim akın gönderildi diye şimdi bjknin ardından konuşmasını biliyo
ama sıkıysa bjkdeyken bunları deseydi yaa
gerçi desede bişey değişmezdi zaten kadroya giremiyordu:D

sadece uzaktan bir iki gol atarak aoyuncu olunmuyor. anasını sat.yım o tesislerde onca sene antreman yapan adam hala top oynayamıyorsa bu hocanın suçu değil

be kardeşim iyisin hoşsunda şimdi sen yemek yediğin kabın içine sıçtın yani. sen geçen sene iyidin de tiganamı oynatmadı yada daha evvel de iyiydin de rıza hocaylamı aran bozuktu hee ban bunu bir söylesene? bak kardeşim belediye sporda paşa paşa topunu oyna paranı al.ha uyarayım seni orada bjk deki gibi yatarak para vermezler adam ona göre tamam mı koçum benim. kıçımı yıldızı

sen futbolculuğu bırakıp teknik direktörlüğe başla hemen ibo

hocalıgını bilmem ama dürüst olmadıgı kesin saglamın.bu genc yasında besiktasın basına gelmesi de bana torpilden fazlasını düşündürmüyor.bu transferin ideolojik oldugunu düşünüyorum.bırakalım zaman gostersin bize herseyi

onun için verilen şansları hep değerlendirdi...Bundan sonra tümer den nefret ettiğim kadar ondan da nefret ediyorum..
HELAL SANA

ERTUĞRUL HOCAM

sanane lem biliyo veya bilmiyo kılkuyruğa bak hele.. terbiyesiz adam olsan o formanın şanının büyüklüğünün farkına varırdın. sürün şimdi beter ol

ibo yu severim ama boyunu aşan acıklamalarda bulunmus sen top oynamıslıgın kadar ertugrul hocanın unutmuslugu var gülüm... saygılar...

takıma hiç bir şey vermeden yan gelip yatıp takır takır paranı alırken iyiydide kovuluncamı herşey kötü oldu ibrahim efendi

ağzı olan konuşuyo derler boylesine

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak, her zaman yerlli ülkemizin teknik direktörlerine sahip çıkmak gerekir.

Gittiğin biryerden neden kötü sözler söylüyorsun. Bilir yada bilmez bu onu oraya getirenlerin işidir. Erkekliğe yakışmaz bu yaptığıki Ertuğrul Sağlam hem kişiliği, hem futbol hayatı hemde kariyer bakımından 4 4lük bir adam.

tekrar söylüyorum teknik direktörlerimize sahip çıkmamız lazım.

futbolcularin agizindan cikan bütün bu sacmaliklarin kaynagi yönetimin ciddiyetsizliginden kaynaklaniyor..

Geri