İbrahim Üzülmezle yollar ayrıldı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Kaptan'la yollar ayrıldı
Beşiktaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Ankaragücü maçının devre arasında soyunma odasında sportmenliğe aykırı davranışta bulunan tecrübeli sol bek İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilmesine karar verilmiştir" denildi.

Yaklaşık 11 yıldır Beşiktaş forması giyen tecrübeli sol bek İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi feshedildi.

Kaptanla yollar ayrıldı - www.fanatik.com.tr

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden Üzülmez'le ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

İbrahim Üzülmez'in yolu Beşiktaş'la ayrıldı - Hürriyet Futbol

o hareketi de bahane olmustur:D

son dakika haberi olarak okudum netten..ayrıca ntvspor'da da altyazı geçmiş..

ne bu şimdi.. deli ibo'ya bu yapılır mı..:mad:

İBRAHİM ÜZÜLMEZ'İN SÖZLEŞMESİ, TORAMAN'A YUMRUK ATTIĞI İÇİN FESHEDİLDİ
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez'in, dün oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçının devre arasında takımın ikinci kaptanı İbrahim Toraman'a yumruk atması ve fikizi müdahalede bulunması sonucu takımdan gönderildiği açıklandı.
Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında, teknik heyetin de raporu doğrultusunda 2000 yılında transfer olan İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı.
Bu arada İbrahim Toraman'ın, İbrahim Üzülmez'in yumruğu karşısında karşılık vermediği de edinilen bilgiler arasında.

http://spor.milliyet.com.tr/besikta...spor/spordetay/14.02.2011/1352260/default.htm

Adam bence pek iyi değildi

Abi şaka diyin ne oluyo yaa. neden böyle oluyo, deli naptın sen? Günün son saati bu haber hiç iyi olmadı.
Of ulan Offf

Çok Üzücü Haber Off ULan BöyLe BitmemeLiydi Ne ALıp Veremediğiniz Varsa AnLamıyorum.
Ne Sana YapıLan Ne Senin Yaptığın YAKIŞMADI.

TeLepatik ortaLarı kim açacak bundan sonra? =)

ÜzüLmez e üzüLdüm açıkçası =)

Yeni kaptan kim olacak..?

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun bir dizi kararlar aldığı ve kaptanlık pazubandını da Guti Hernandez'e teslim etmeye hazırlandığı kaydedildi.

İbrahim Üzülmez'in takımdan gönderilmesinin ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun bir dizi kararlar aldığı ve kaptanlık pazubandını da Guti Hernandez'e teslim etmeye hazırlandığı kaydedildi. Perşembe günkü kritik Dinamo Kiev sınavında da Guti Hernandez'in sahaya kaptan olarak çıkacağı ifade edildi. Bilindiği gibi ikinci kaptan İbrahim Toraman, “Guti'nin kaptan olması beni rahatsız etmez. Onun sahadaki liderliğini hepimiz kabul ediyoruz” demişti.

Kaynak: Fanatik

Off Deli Naptın :bored::

Kimler geldi kimler geçti... İlk değil son değil. Oyuncular gelip geçici Beşiktaş sevgisi baki.. Tabi ki deliye böyle bir son yakışmadı..!

ibohbrifk4h.jpg

Geri