Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, "Artık futbolu bıraktım. Ama yeşil sahalardan kopmayacağım" dedi. Teknik direktörlük için düğmeye basan eski yıldız, "Bir çok takım bir iki yıl daha oynamam için teklifte bulundu. Fakat taş yerinde ağırdır derler. Ben Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez oldum, orda noktayı koyacağım" dedi.
Mayıs ayında antrenörlük kurslarına başlayacağının altını çizen Üzülmez sözlerini şöyle sürdürdü: "Schuster'e kızdım teknik adam olmaya karar verdim. Elinde süper bir malzeme olan bir takım nasıl başarısız olur.
Toraman arkadaşım
Futbol dört bilinmeyenli denklem değil ki futbol. Schuster'in elindeki kadroyu malzemecimiz Süreyya Soner'e versek, daha iyi takım kurar ve şampiyon yapardı. Süreyya gibi Ünal Akkoyun ve Erdal Erdem için de bu söylediklerim geçerli. İbrahim Toraman'a bir kızgınlığım yok. İnsan hep yakınları ile tartışır. Aile içi olaydı.
Kimse olayın ardında başka bir şey aramasın. İntikamcı ve kinci bir insan değilim. Allah herkesin yolunu açık etsin.. Herkesin Tayfur'a destek olması gerekiyor. İçimizden çıkan değerdir. Yabancılara verdiğimiz değerin yarısını gösterelim, bakın neler olacaktır. Beşiktaş'ın kadrosu süper ama oyuncular bir türlü takım olamadı."
Köyüne dön, patates ek
İbrahim Üzülmez antrenörlük kurslarına başlamadan önce arkadaşlarıyla görüştüğünü söylerken, "Antrenörlük kurslarına başlamadan önce arka-
daşlarımla konuştum. Sergen, "Sen teknik direktör falan olamazsın. Bırak futbolculuğu Türkiye'de futbol mu oynanıyor. Futboldan anlayanlar bana futbolu bıraktırdılar.
Yerime 20 milyon Euro'yu bulan Delgado'yu aldılar. Adam oynamadan bir de tazminat alarak gitti. Sen en iyisi köyüne dön patates ek. Sadece Beşiktaş için değil bütün Türk takımları için başarının anahtarı yerli futbolcular.
Hurriyet