"İbra = Ronaldo + Kaka"

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
İnter'in yıldızı Zlatan İbrahimovic'in menajerinden iddialı açıklamalar. Mino Raiola, Zlatan İbrahimovic'in değerinin Kaka ve Ronaldo'nun toplamına eşdeğer olduğunu ifade etti.
Sportinglife'ta yer alan haberde Raiola, İsveçli yıldızın herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını ve transferi için önceliğin İnter kulübünde olduğunu belirtti.

1427_B_ibrahimovic017.jpg

Avrupa basınında dillerden düşmeyen İbrahimovic'in Barcelona'ya transfer olacağı iddialarını ise hem Raiola, hem de İnter kulübü yalanladı.

Mino Raiola, "Zlatan'ı isteyen kulüpler önce İnter ile masaya oturmalı. Bu konuda menajeri olarak ben de istediğim gibi hareket edemiyorum. İnter dışında hiçbir kulüple temasımız olmadı. İbrahimovic, Kaka ve Cristiano Ronaldo'nun toplamı tutarında değerli bir futbolcudur" dedi.

İsveçli futbolcu 2008-2009 sezonunda Serie A'da İnter formasıyla kaydettiği 25 golle İtalya'da en fazla gol atan oyuncu oldu.

Madem aynı değerdeler neden Ronaldo şampiyonlar ligi finalinde oynadı da İbrahimovic hic oynayamadı . . .

@giresunlu1
Ronaldo'nun yanında oynayanlarla İbrahimovic'in yanında oynayanlar aynı mı?

ronaldo r.madridle anlaşmış beyler yanı adamlar yuzyılın takımını kurmaya sımdıden basladılar

messi + cristiano desetymiş daha komik olurdu :D hahaha

kakayı karşıLaştırdığı topçuya bak..güLerim ben buna..bir defa kakanın kişiLiği on tane ibrahimoviç yapar..

@giresunlu1
Ronaldo'nun yanında oynayanlarla İbrahimovic'in yanında oynayanlar aynı mı?

Tamam o zaman Kaka da Şampiyonlar Ligi finalinde oynadı Milan la o zaman lig de şampiyon İnter olmustu o zaman niye cıkamadılar finale ! ! !

Tamam o zaman Kaka da Şampiyonlar Ligi finalinde oynadı Milan la o zaman lig de şampiyon İnter olmustu o zaman niye cıkamadılar finale ! ! !

Milan tıpkı Galatasaray gibi Avrupada güzel işler yaparken kendi liginde saçmalayabiliyor, ibrahimovic güzel golcü ama manejer bu açıklamayı yapmadan önce ne içmiş onu merak ettim ben :D

Benim demeye çalıştığım o kadar iyi adamda değil ikisinin toplamı kadar . . .

Geri