GhOsT
Tuning Moderatör
- Reaction score
- 0
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, BJK TV'de yer alan röportajında, hafta sonundaki toplantının olgunluk içinde geçmesini dileyerek şunları söyledi:
Nedim Sarsmaz, 24 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olağan idari ve mali genel kurul toplantısında yönetim kurulunun ibra edilmemesinin Beşiktaş'a ihanet olacağını savundu.
Sarsmaz, BJK TV'de yer alan röportajında, hafta sonundaki toplantının eskisi gibi olgunluk içinde geçmesini dileyerek, ''Yönetimi ibra etmemek Beşiktaş'a ihanettir'' dedi.
Bu konuda bazı duyumlar aldıklarını kaydeden Nedim Sarsmaz, ''Beşiktaş'ın
geleneğinde olmayan şeylerin olacağı doğrultusunda bazı duyumlar alıyoruz.
Yönetimi zor durumda bırakmaya yönelik bazı planların yapıldığını duyduk. Ama bu tür davranışlar Beşiktaş'ın geleneğinde yok. Ayrıca ibra etmemek alışkanlık haline gelir. Bundan sonra hiçbir yönetim ibra edilmez. Bu sefer kulübün tüm çalışmaları durur'' diye konuştu.
Sarsmaz, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret ettiklerini ifade
ederek, ''Ziyarette Seba, bazı üyelerin yönetimi ibra etmeyeceğini duyduğunu ve buna karşı olduğunu söyledi. Seba, ibra etmemek gibi bir davranışı kabul edilemez buluyor. Bu konuda onursal başkanımız Süleyman Seba da aynı tespitte bulunuyor'' dedi.
''MUHTEŞEM BİR STAT İNŞA EDECEĞİZ''
Nedim Sarsmaz, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in 24 Şubat Pazar günü yeni stat projesini açıklayacağını bildirdi.
Muhteşem bir stat inşa edeceklerini vurgulayan Sarsmaz, ''24 saat çalışan,
kültür-sanat, alışveriş, sinema gibi pek çok aktivitenin gerçekleştirileceği bir
alan olacak. Ayrıca önümüzdeki öğretim yılında faaliyete geçmesi beklenen
Beşiktaş Spor Akademisi ve Fulya projeleriyle ilgili de açıklamalar olacak''
diyerek sözlerini tamamladı.
Nedim Sarsmaz, 24 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olağan idari ve mali genel kurul toplantısında yönetim kurulunun ibra edilmemesinin Beşiktaş'a ihanet olacağını savundu.
Sarsmaz, BJK TV'de yer alan röportajında, hafta sonundaki toplantının eskisi gibi olgunluk içinde geçmesini dileyerek, ''Yönetimi ibra etmemek Beşiktaş'a ihanettir'' dedi.
Bu konuda bazı duyumlar aldıklarını kaydeden Nedim Sarsmaz, ''Beşiktaş'ın
geleneğinde olmayan şeylerin olacağı doğrultusunda bazı duyumlar alıyoruz.
Yönetimi zor durumda bırakmaya yönelik bazı planların yapıldığını duyduk. Ama bu tür davranışlar Beşiktaş'ın geleneğinde yok. Ayrıca ibra etmemek alışkanlık haline gelir. Bundan sonra hiçbir yönetim ibra edilmez. Bu sefer kulübün tüm çalışmaları durur'' diye konuştu.
Sarsmaz, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret ettiklerini ifade
ederek, ''Ziyarette Seba, bazı üyelerin yönetimi ibra etmeyeceğini duyduğunu ve buna karşı olduğunu söyledi. Seba, ibra etmemek gibi bir davranışı kabul edilemez buluyor. Bu konuda onursal başkanımız Süleyman Seba da aynı tespitte bulunuyor'' dedi.
''MUHTEŞEM BİR STAT İNŞA EDECEĞİZ''
Nedim Sarsmaz, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in 24 Şubat Pazar günü yeni stat projesini açıklayacağını bildirdi.
Muhteşem bir stat inşa edeceklerini vurgulayan Sarsmaz, ''24 saat çalışan,
kültür-sanat, alışveriş, sinema gibi pek çok aktivitenin gerçekleştirileceği bir
alan olacak. Ayrıca önümüzdeki öğretim yılında faaliyete geçmesi beklenen
Beşiktaş Spor Akademisi ve Fulya projeleriyle ilgili de açıklamalar olacak''
diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak : İnternetspor