İ.Üzülmez: "Kabul, Carlos benden iyi"

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
NTV'nin sorularını yanıtlayan Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, Roberto Carlos'un kendisinden daha iyi bir oyuncu olduğunu kabul ettiğini ancak Brezilyalı yıldızın ligin ilk yarısındaki performansını düşük bulduğunu söyledi

25270_news.jpg

Örnek aldığı futbolcuların başında Roberto Carlos'un geldiğini ifade eden İbrahim Üzülmez, "Roberto Carlos çok başarılı bulduğum bir isim. Her ne kadar Roberto Carlos'tan iyi olduğumu yazsalar çizseler de, öyle birşey yok. Benim ağzımdan böyle birşey çıkmadı" dedi.

'Carlos benden iyi'

Roberto Carlos'un çok büyük bir futbolcu olduğunu vurgulayan İbrahim Üzülmez, "Benden iyi futbolcu olduğunu kabul etmek gerek. Ancak bizim ülkemizde bir takım şeyler sizin ağzınızdan çıkmadığı halde yazılıyor. Ama lige baktığımız zaman, ben Roberto Carlos'tan daha iyi performans beklerdim" diye konuştu.

Goal.com

ibo carloslami kıyasliyo kendini ?
:hhmanD

Hahaha kabul ben carlostan daha iyi değilim heheheheheheh bu adam harbide çok komik yaw

Ağzından denmiş kendisinin bile haberi yok ibrahimin suçu yok....

doğru söze ne denir ..ama 2 yıla kadar carlos ta iş kalmaz tabi bizim ibo dada iş kalmaz...

Nevşehirli Deli İbrahim Güldürmez paşa sen çok yaşa emi...ya sana kim ''sen Carlos'tan iyisin dediyse adam senle baya bi dalga geçmiş....Recep te Cafudan iyiydi zaten....

Geri