İşte Yeni KanaryaLar

тнєĵøкєя

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Fenerbahçe, yeni sezonda baştan aşağıya yenileniyor.

147103.jpg

GAZETE HABERTÜRK

Yönetim Bilica, Mehmet Topuz, İbrahim Dağaşan, Sercan, Özer Hurmacı ve Bekir ile anlaşma sağladı.

Bu sezon hem Türkiye’de hem de Avrupa’da büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe’de, yeni sezon için kollar sıvandı. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Köklü revizyon yapıp, savaşan Fenerbahçe ruhunu geri getireceğiz” sözleri de takımın baştan aşağıya yenileneceğinin adeta belgesi oldu. Zaten sezon sonu beklenmeden görüşmeler başladı ve bunların bir çoğuyla da kesin anlaşma sağlandı. Başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin öncelikli hedefi Sivasspor oldu. Başkan Mecnun Odyakmaz ile yapılan görüşmeler sonunda Bilica ve İbrahim Dağaşan için el sıkışıldı ve iş resmi imzalara kaldı. Sezer Badur için ise görüşmeler sürüyor. Aynı şekilde Kayserispor’un yıldızı Mehmet Topuz’un transferinde de işlem tamam. Aziz Yıldırım, Başkan Recep Mamur ile her konuda anlaştı. İkinci Başkan Nihat Özdemir de Mehmet Topuz’u ikna etti.

DEVRE ARASI ANLAŞTILAR

Yönetimin kesin anlaşma sağladığı diğer isimler ise Bursaspor’dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı ve G.Antep’ten Bekir İrtegün. İki futbolcu için zaten devre arasında yapılan görüşmelerde kesin anlaşma sağlanmıştı. Sezon sonunda Sercan ve Bekir imza için İstanbul’a gelecekler. Bu isimlerin yanı sıra Manisaspor’un iki genç ismi Güven Varol ve Sezer Öztürk’ü de kadroya dahil edecek.

Kaynak:Habertürk spor

Bekir dogruda dierLerini biLmiorm. . .

Özer Hariç Hiçbiri Fenerde İş Yapmaz.

blica gayat guzel bır oyuncu cogu kez ızledım zaten bıze attıgı serbest vurus unutlamaz ayrıca topuzda cok kalıtelı ve tecrubelı.... bıktırdı artık selcugu denizi değişim sart!!!

Kaçıncı haberdi bu , sayamıyoruz :D

şimdiden ismi geçenlerin hiçbiri olmaz. buraya yazıyorum.. dışardan trilyonluk eşekler varken yaşı 35 üstüne gelmiş onca koşmayan adam varken napsınlar bu yerlileri..

Geri