İşte Yeni FormaLar! (2009/10)

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
2009/2010 Yeni Sezon FormaLarı

b5794-2.jpg

9418__205gs200910formalar.jpg

o5794.jpg

Lansman gecesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard şunları söyledi: "Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni bir sezona başlıyoruz, yeni formalarımız çok güzel ve bu formalarla çok başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Mor formanın rakiplerini kafası karıştıracağı esprisini yapan teknik direktör Rijkaard, “Bunu avantaj olarak kullanacağız” dedi.:durdurun

Arda Turan ise mor forma ile ilgili olarak şunları söyledi: "Evet son derece güzel bir forma olmuş. Ama bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü biz her zaman parçalı formadan yanayız. Tüm formalarımız çok güzel olmuş, önemli olan bu formalar ile maçları kazanmak."

Geçtiğimiz sezonun gol kralı Milan Baros ise, mor forma ile ilgili olarak "Sahada 11 tane kaleci gibi olacağız. Tabi bu işin şakası… Geçen sezon bekleneni veremedik ama bu sezon çok daha iyi geçeceğine eminim.":durdurun

Bir diğer futbolcumuz Servet Çetin de yeni formaları çok güzel bulduğunu ifade ederek, "Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur" diye konuştu.:durdurun

Galatasaray Futbol Takımı’nın parçalı, beyaz ve mor olarak tasarlanan formları büyük beğeni topladı.

Kaynak: www.galatasaray.org

"Aykırı bir forma istedik mor formayı seçtik"
Galatasaray'ın 2009-2010 formalarının lansman gecesinde konuşan sarı-kırmızılı takımın Başkanı Adnan Polat, geçen sene turuncu formada olduğu gibi aykırı bir forma yapmak istediklerini ve bu nedenle mor formayı seçtiklerini söyledi.
Polat sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu sene formaları seçerken, klasik parçalı, beyaz forma ihtiyacı her zaman var ve bir de aykırı forma yapmak istedik, mor renk formayı seçtik. Geçen sene turuncu yapmıştık. Gelecek sene de 5-6 renk tespit edip, bu forma rengini taraftarımızın seçimine sunacağız. Bu formaların Galatasaray taraftarı tarafından satın alınmasını ve çok başarılı olduğumuz şu dönemde de forma satışında da şampiyon olmak istiyoruz.
Kaynak : Sporx.com​

Keita ayrı bir duruş sergilemiş :)

Edit:
o5794.jpg

Mor Gerçekten ßi Tuhaf oLmuş.. Mor MenekşeLerin Formasına ßenzetmeye ÇaLışmışLar Ama ßecerememişLer. . .

gs nin patlıcan morlu fb nin uzaylı gibi parlayan sarı forması bjk nin baklava dilimli forması noluyo bu firmalara imaj diye napıyolar as olan rahatlık ve performans değil mi eğer bu formalar aynı şeyleri yapıyorsa biraz daha güzel formalar olsa olmaz mi???

Gs li arkadaşlar kızmasın ama mor forma olmamış.

Birde şu Türk Telekom yazısı bi tuhaf duruyo.

neden mor seçildi onu gerçekten merak ediyorum.Tam olarak görmeden bişey diyemicem ama hoş gibi :S

her sene aynı forma yapıLırsa her sene satış oLmaz di mi? bakın seneye de 5-6 renkten birinin seçimi taraftara bırakıLacakmış.. :hhmanD

yani bunLar artık doğaL.. tamaaamen duygusaLL.. ;)

o5794.jpg

Türkiyemin takımlarının bütün formaları güzeldir.

Muhabbetle

Gercekten bir fenerbahceLi oLarak değiL objektif biri oLarak
söylüyorum.Bu sezon ki formaLarınızı begenmedim.Türk TeLekom yazısı emanet gibi duruyor.G.saray Uefa zamanındaki
MarshaLL formasından daha güzeL bir formasını hatırLamıoyrum. . .

Gercekten bir fenerbahceLi oLarak değiL objektif biri oLarak
söylüyorum.Bu sezon ki formaLarınızı begenmedim.G.saray Uefa zamanındaki MarshaLL formasından daha güzeL bir formasını hatırLamıoyrum. . .

süper kupa forması da çok güzeLdi ince çubukLu teLsim.. :hhmanD zaten parçaLı her sezon aynı.. beyaz da araya böyLe garip renkLer serpiştiriyorLar artık..
bi de 2007/08 sezonu kırmızı forma güzeLdi.. düz kırmızı sadece koLLarda sarı 3 çubuk..

Bir diğer futbolcumuz Servet Çetin de yeni formaları çok güzel bulduğunu ifade ederek, "Formalarımız çok güzel ama bana ve Gökhan Zan'a formalar dar geliyor. Biraz daha genişini yaparlarsa sevinirim. Önümüzdeki sezonla ilgili olarak ise şunları söyleyebilirim; Galatasaray'da oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur" diye konuştu.
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

bu formayı tek geçerim :D:D:D:D:D:D

Ya şu Türk Telekom yazısına harbi uyuz oldum ben:D

I Hate Turk Telekom :D:D

ya harbiden bu yazı beni gıcık etmeye başladı sırf bu yüzden Lig Tv yi bile kaparım maçta :durdurun

Neden mor ? sorusunun cevabını merak ediyorum .. :p

Herhalde maçlarda rakibin gözünü kavgayla değilde formayla morartmak için :D:D:D:D (mesela şu Lugano başta :D )

Başarılı olalım da morada razıyız....

Geri