İş'te terör

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Kurumaya yüz tutan terör bataklığının akıl almaz sahtekarlığı, Diyarbakır'da ortaya çıktı. "Demhat Çiya" kod adlı terörist Hasan Bozan, geçen yıl bombalı saldırı düzenlemek üzereyken yakalandı. Bozan'ın üzerinde KCK soruşturmalarını yürüten 2 savcının ev adresi ile dağda çektirdiği fotoğraflar bulundu. Kanıtlar üzerine Kandil'den canlı bomba eylemi için şehre gönderilen terörist hakkında 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

BABA TEŞHİS ETTİ
Baba Bozan 2 yıldır haber alamadığı oğlunu emniyette teşhis ederken, terörist suçlamaları kabul etmedi. Bozan, "PKK'lı elbisesini sadece Nevruz'da giyindim. Üniversiteyi kazanamayınca İstanbul ve Mersin'de çalışmaya gittim. Geriye dönük 2 yıllık sigorta kayıtlarıma bakılsın" dedi. İddia üzerine mahkeme Sosyal Güvenlik Kurumu'na yazı yazarak sanığın sigorta sicil kaydı ve sigorta prim dökümünü istedi. SGK, teröristin dağda olduğu belirtilen 2007-2010 yıllarını kapsayan dönemde sigorta primlerinin yatırıldığını tespit etti. Mahkeme bu kez de teröristin primlerini ödediği görünen şirketlerden bilgi istedi. Ne var ki şirketler böyle bir elemanlarının bulunmadığını açıkladı. Bunun üzerine mahkeme soruşturmanın genişletilmesine karar verip duruşmayı erteledi.

BİZ DE KÜRT'ÜZ
Mardin'de şehit olan astsubay Coşkun Göl, memketi Elazığ'da toprağa verildi. Ağabey Cengiz Göl, terör örgütüne lanet yağdırdı. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı da eleştiren Göl, "Biz de Kürt'üz. Demirtaş neye hizmet ediyor. Bizim vergilerimizle maaşını alıyor. Devletimden kesinlikle ayrımcılık görmedim" dedi.

RAHAT HAREKET ETSİN DİYE!
Terör uzmanları, Diyarbakır'da ortaya çıkan bu şok gelişmeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yetkililer, söz konusu gelişmenin kanlı terör örgütünün yeni bir taktiği olduğunu söyledi. Güvenlik uzmanları şu açıklamalarda bulundu: "Canlı bomba eylemlerinde kullanılmak için yetiştirilen teröristlerin primleri, şehirde konumlanan terör örgütü üyeleri tarafından ödeniyor. Böylelikle bombacılar 'arananlar'
listesinde görünmüyor."

TAKVİM

Geri