İşte son referandum anketi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Ankara'da evetçiler yüzde 59.3'e kadar çıkarken, İzmir'de hayırcıların oranı yüzde 72.6'lara kadar yükseliyor.

Araştırma eğitim düzeyi arttıkça 'hayır' oranlarının da arttığını gözler önüne seriyor.

Aynı ankete göre bazı şehirlerdeki evet/hayır durumu şöyle:

İstanbul: Yüzde 52.1 (Evet) Yüzde 47.9 (Hayır)

Ankara: Yüzde 59.3 (Evet) Yüzde 40.7 (Hayır)

İzmir: Yüzde 27.4 (Evet) Yüzde 72.6 (Hayır)

Bursa: Yüzde 56.9 (Evet) Yüzde 43.1 (Hayır)

Adana: Yüzde 33.1 (Evet) Yüzde 66.9 (Hayır)

Antalya: Yüzde 34.4 (Evet) Yüzde 65.6 (Hayır)

Konya: Yüzde 61.3 (Evet) Yüzde 38.7 (Hayır)

Diyarbakır: Yüzde 84.3. (Evet) Yüzde 15.7 (Hayır)

kaynak

Ankarada sonuçların daha çok hayırlardan yana olmasını bekliyorum.Zaten egede yüksek oranda hayır çıkacağı muhtemel.Ben Aydınlıyım.En az %70 hayır bekleniyor burada.Trakya ve Akdeniz bölgeside hayırların çoğunlukta olacağı bölgeler.Ama batıdan doğuya gittikçe işler değişiyor.Bunu referandum günü göreceğiz.

Eğitim düzeyi yükseldikçe hayırlar artıyormuş ....
:D
Farenin kedi karşısımda kaçınılmaz ölümünün korkusu ile yaptığı son sıçrama gibi bir yazı dizisi :D
Dağdakilerin çoğu üniversite mezunu , ailen bişi verememiş ise eğitim de hikaye birader ...

diyarbakır doğruysa va ya bi dahaki seçimlerin galşibide belli demektir.

Araştırma eğitim düzeyi arttıkça 'hayır' oranlarının da arttığını gözler önüne seriyor.

bir yerde kuru kalabalık varsa evet demeye hazırlanıyorlardır güzel ülkenin sınav maduru insanları

tabi ki evet bilmeyen insanların işidir yoksa özelleştirmeyi savunanlar kpss kapılarında devlet dairelerine girmek için canla başla çalışırlar mı? adama özelleştirdiğin yere git demezler mi?

Geri