İşte Size Azmin Zaferi. Müthis . Cok anlamli.

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1

Nick Vujicic Diyorkı : Are You Going to Finish Strong?

Hayatta ne kadar bos seyleri kafaya taktigimizi ve ne kadar gereksiz yere dertler edindigimizi en onemlisi bunlarla savasmaya calisirken ne kadar da bencil ve iradesiz davrandigimizi gosteren bir video. herkes izlemeli. yasam bir kazanimlar butunu eger bir seyi elde etmek istiyorsak sabirli olmaliyiz ve en onemlisi acilara en asil bicimde gogus gerebilmeliyiz.
insanın normal hayatta sahip olduklarının farkında olmadığını gözler önüne seren ve azmin elinden de bir şeyin kaçamayacağının ispatı olan video.
hiçbir derdi olmadığı halde salak mevzuları dert edinip çok sorunluyum triplerine giren insanlara özellikle izletilmeli.

müthis bir video. cok anlamli.

>>Buradan<<

Turkce cevırısını Sızın ıcın yaptım ..Izlerken Mutlaka Okuyun ..

Her insan hayatta zaman zaman bu derece umutsuz olduğu zannedilen durumlara düşebilir; Hatta tekrar ayağa kalkabilmek için her türlü imkan ve enstrümandan yoksun da kalabilir… Şimdi sizlere soruyorum diyor:
- "Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve 100'ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?"
"Yani artık sizce 101. Seferi hiç denemeyi dahi düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle
bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım! Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu
OLUŞTURMAK zorundayım… İşte şimdi yapacağım gibi…

Müthiş paylaşım olmuş kardeşim
Videodan hepimizin çıkarması gereken çok önemli şeyler var:goz:

Hakıkaten Muthiş Umarım herkez bakar .. Ve Bır ınsanın Neler yapabılecegıne Tanık olurLar..

ıcımızdekı gucle aLakalı bırsey

önce insan kendine inanacak ve yaşamanın manasini gerçekten bilecek.böyle olunca yapılamayacak birşey yoktur hayatta...
emeğine sağlık...

İbretlik bir olay. Sağol Ulash. Güzel bir paylaşım ve iyi bir ders olmuş. Allah (cc), insana umutsuzluğa düşmeyi haram kılmış ve mücadeleyi bırakmamalarını istemiştir. Bu noktada, kaybedilen uzuvlar bir eksiklik gibi görülmemelidir. Çünkü kendisinden bir uzvu alınan insana, başka bir duyusunun güçlendirilmesiyle destek olunmuştur. İnsana düşen, o andan itibaren hangi yönünün kuvvetlendiği noktasında kendini tahlil etmesi ve savaşmaya devam etmesidir. Nice kör ressamlar, sağır müzisyenler, elsiz - kolsuz sportmenler, tekerlekli sandalyeye mahkum bilim adamları vs bunun en güzel örnekleri. Beden özürlü olmak bir eksiklik değil, Allah umut ve mücadele özürlü olmaktan muhafaza etsin. Özürlü olduktan sonra kendini içkiye verip hayat küsmek her kişinin işi. Ama mücadeleye devam etmek ER kişinin işi... (Will Smith' in "umudunu kaybetme" filmini izlemenizi de ayrıca tavsiye ederim)

tskkurler....

bu admı ızlemıstım ayağa kalmakyı sonunda cabalayarak ogredıgını anlatıo yanı hayata kusmemıs suluyecek bısey bulamıom

Çok güzel ve herkezin ibret alması gereken bir video. eline sağlık kardeşim.

Geri