İşte Saklanan türk Piramitleri

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
Arkadaşlar bana bu mail yeni ulaştı arattım ama bulamadım konuyu forumda.. umarım verilmemiştir..

mail aynen şu şekildedir..

"Lütfen aşağıdaki siteye girin ve dikkatlice okuyun. Okuyun ki medeniyetin beşiğinde kimlerin olduğunu iyi görün vede yorumlayın. Meden,yet diye kimlerin reklamının yapıldığını kimlerin niçin ve nasıl uyutulduğunu görün. Çevrenizide uyandırın.

M Vidinlisan

DEĞERLİ DOSTLARIM

ORTA ASYADA TÜRK PİRAMİTLERİNİ,İZLEYECEKSİNİZ.
ÇİN, TÜRK MEDENİYETİNİ NE KADAR SAKLAYACAK ?

BENCE ATATÜRK'ÜN OKUDUĞU (MU) İMPARATORLUĞU
KİTABINI LÜTFEN OKUYUN - İZLEYİN - TANITIN "

Tıkla Oku

Eline sağlık CounTRy okumak isterdim. Malesef link çalışmıyor :goz:

doğru söylüyorsun.. Düzelttim şimdi okuyabilirsin...

iLginç ilkkez duydum eğer doğru ise neden Türkiye Turizim ßakanLığı eL atmıyor.
2.si Herseyi Para Yapa ßiLen Çin su priamıtlerden çok ßuyuk geLir sağLıcanın ßiLincide dir neden ortaya çıkarmıorda Ekin we prinç tarLaLarına Gömüyor:saskin:​

walla ben google eart kurup o resimlerin gerçek olup olmadığına bakıcam.. merak ettim..

Arkadaşlar Bırakın Böyle Hikayeleri Tarih Falan Değişmez Bunlarla Bunlar Türk önderlerin Mezarları Zengin Türklerin Mezarları Geçmişte Oldğu Gibi Bu Gelenek Osmanlı Zamanındada Bağzı Bölgelerde Devam Etmiştir örneğin Trakya Bölgesinde Dümdüz Arazide Irili Ufaklı Tepeler Vardır Bunlar Zengin Türklerin Mezarlarıdır çin De Görüntülerde Benzer Buna Benzer şeyler Büyük Hazinelerin çıktığı Doğrudur

helal olsun arkadasım süperr calısma

Güzel bi çalılma yazıda diyorki yabancılardan bişi beklemeyelim ve tarihimizi kendimiz araştıralım diye yazmış ama öncelikler bilmemiz gereken şu yazının kullanılmaya başlanmış fakat en son türkler kullanmıştır ilk önce bunu kensimize soralım neden biz en son yazıyı kullandık ve bunları neden bir yere yazmadık yada yazıyı kullandıkta bizim tarihimizmi birileri tarafından yok edildi.

çinliler buna da el atmış ya başka bişi demiyorum

Geri