İşte Rigobert Song!

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
songi.jpg

Kamerun Millî Futbol Takımı'nın kaptanlığını yapmaktadır. Şu anda Trabzonspor'da futbol oynamaktadır. Ülkesinde "Büyük Ağabey" lakabıyla anılmaktadır.

Daha önce FC Metz, Salernitana, Liverpool,Galatasaray, West Ham United, Cologne, ve RC Lens takımlarında oynamıştır.İlginç bir rekorada imza atmıştır. 1994 FIFA Dünya Kupası'da henüz 17 yaşındayken Brezilya maçında kırmızı kart görmüştür. Bu da FIFA Dünya Kupaları tarihinde en genç kırmızı kart gören oyuncu olarak kayıtlara geçmiştir.Arsenal'da oynayan Alexandre Song Rigobert Song'un yeğenidir. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanmış ve 2 yıllık anlaşmaya varmışlardır.

Kişisel Bilgiler
Tam adı: Rigobert Song Bahanag
Doğum tarihi: 1 Temmuz 1976
Doğum yeri: Nkanglikock Kamerun
Boyu: 1.83
Kilosu: 76
Takma adı: Afrika Kaplanı
Mevkii: Defans
Kulüp Bilgileri
Bulunduğu kulüp: Trabzonspor
Numarası: 4
Oynadıgı Takımlar
Tonnerre Yaoundé
FC Metz
Salernitana
Liverpool
West Ham United
FC Köln
RC Lens
Galatasaray
Trabzonspor
Milli Takım Kariyeri
1993- Kamerun 119 (5)
Resimler
song.jpg
Song.jpg
songilginc.jpg
song.jpg

Videolar[VIDEO]<embed src="http://xml.truveo.com/eb/i/3014829349/a/83ffa4d892c4e8dbfb0e9b611cc8250b/p/1" type="application/x-shockwave-flash" width=" 425" height=" 340" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed>[/VIDEO]

Yeni Kaplan Rigobert Song Trabzonspor Camia'sına Hayırlı Olsun...
Kaynaklar:
Wikipedia
Google Grafik
Resmi Site(Ts)
İzlesene.Com

Teşekkürlerinizi Esirgemeyiniz...:D

2db5d3p.gif

Teşekkürler=) Alıntı deil ama kendin başka yerlerden alıntı yaparak toplamışsın ;)

Gs formalı resimleri yerine milli takımdaki resimlerinden koysaydın keşke.İçim karardı..

song sağlam defans bu sezon defansta iyiyiz bakalım çekişmeli geçecek defans mücadelesi.ben egemenle songun as olması fikrindeyim bakalım ersun hoca ne yapacak.ceyhun,giray, tayfunda zorlar ama bakalım formayı kim kapacak

gitti guzelim kamerun aslanı ya valla içim acıya acıya bakıyorum

song gs den gitmeyecektin bence

Yaw Dün ßen Tv'de qördümde qösLüklü Şekilde Kampa qitmişLer.. Dedim Aynı Song Yeni Transfermi Diye Ama :( Harbiden qitmiş :(

Geri