İşte resmi logo! Windows 7 logosu resmileşti!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

İşte resmi logo!

Windows 7 logosu resmileşti!

Daha önce gördüğünüz tüm logoları unutun. Windows 7'nin kesinleşen logosu burada...

Bugüne kadar pek çok Windows 7 logosu ile karşılaşmış olabilirsiniz. Ancak bu logolar Microsoft'un değil, daha çok kullanıcıların ya da bizlerin hazırladığı tahmini logolardan başka bir şey değildi.

Microsoft PDC 2008 etkinliğinde yeni Windows'un resmi logosu yüzünü gösterdi.

2w5j5tj.jpg

Microsoft, Windows 7 logosunu tasarlarken sadeliğe önem vermiş gibi görünüyor. Windows XP'de olduğu gibi klasik bir Windows logosu; Windows 98'de olduğu gibi süsten uzak bir Windows 7 yazısı... Tabi logonun kullanıcıları ne kadar etkileyeceğini, ancak Windows 7 DVD kutularının üzerinde gördüğümüzde anlayabileceğiz. Beklemeye devam...

Kaynak

bu işletim sistemi çıktığında makinayı değiştiricem bende

Microsoft windows seven da en az vista kadar ram canavarı olacak yetersiz sistemlerin problemler yaşıyabileceği su götürmez bir gerçek en iyisi sisteminizi komple değiştirmektense ram ve ekran kartı gibi yükseltmeler yapmak bence daha doğru olacaktır ayrıca yeni logo da sadeliğiyle cidden güzel olmuş.

eskiye özLem kayboLan popüLaritenin tekrar kazanıLmaya çaLışıLması
kuLLanıLabiLecek en ideaL sürüm xp sanırım

logo hiç etkileyici bile değil ya microsofta yakışmamış bence...

bi çıksında görelim neymiş...güya çok az sistem gereksinimi olacak diyolardı ne olacak görecez

Şimdi logoyu zaten beğenmedim de şuraya takıldım neden logo ile windows7 yazısı dikey olarak aynı çizgide yapılmamış :eek:ha

yayınlanan resmi logonun hizası

20ffb5e.jpg

bu da benim bahsettiğim hiza durumu

26202lv.jpg

belki anlamsız gelebilir ama takıldım :saskin

arkadaşlar ben eğer sisteminiz iyi ise vista mükemmel eğer standar bir ev bilgisayarınız varsa xp den vaz geçmeyin diyorum ama karar sizin ayrıca logoya takılan arkadaş sence hangisi daha güzel duruyo senin verdiğin logo göze hoş durmuyo ancak üsttekinde ise sanki sadelik daha çok önplana çıkmış gibi o yüzden olabilir

windows 7 diye cıkmıycak bu dolayısıyla logo yalan yaff
windows 7 kod adı daha isim konmadıı :p

Şimdi logoyu zaten beğenmedim de şuraya takıldım neden logo ile windows7 yazısı dikey olarak aynı çizgide yapılmamış :eek:ha

yayınlanan resmi logonun hizası

20ffb5e.jpg

bu da benim bahsettiğim hiza durumu

26202lv.jpg

belki anlamsız gelebilir ama takıldım :saskin

Resmi logoyu hizalarsan logonun bitiş çizgisinin Window yazısının ( S ) si ile aynı hizaya geldiğini göreceksin
yani windows yazısı ile sonlandırılmış tamamen microsoftun logo yu tasarlayan uzmanlarının bir fikri diye düşünüyorum.

Geri