İşte Mısır ve mumyalar!!!!

burakemre

Banned
Reaction score
0
mumia2a.JPG

narpicnilg4653ayxc.JPG

narpic2g1657tgf.JPG

narpic1g276tr67.JPG

muze-misry1.JPG

mumia3aa13.JPG

mumia1a.JPG

111mumia1.JPG

Çok Harİkalar PaylaŞim İÇİn TŞk Ler_!!!

Piramitler Güzel Bizzat Kendim Gitmek isterim Ilerde

uufffff resimler harika hatta mükemmel sende öölesin canım saol

Enteresan bii kültür..Ama dikkatimi çeken bişi var...Saç sekillerii hiç bozulmamış nerdeyse...Nasıl bii jöledir buu.. : )

Neyse paylaşım için saol...Bu güzel bii örnek..Kim ne yaparsa yapsın ölümden ve akibetinden kaçış yok...;)

mumyanın saç sekli. çok güzel :D

sizce bu mumyalar bikaç madde yüzünden mi korunuyo , çürümüyo ?? Bunların hepsi biz canlılar için birer uyarı , birer ibret...

teşekkürler kardeş güzel ve ilginç resimler

gercekten cok güzel bir calııs ma ellerıne saglık

gerçekten de bu mumyalar ile piramitler çok ilginç, o piramitlerin o günkü teknoloji ile nasıl inşa edildiği o hesaplamaların nasıl ayarlandığı gerçekten esrarengiz. güzel paylamış bu arada teşekkrü ederiz.

Valla resimler için çok sağ ol da mumyalar pek de iç açıcı değilmiş yaa :) Ama ne yalan söyleyeyim DayWalkerr'ın da dediği gibi saçlar harika:) Hiç bozulmayan jöleyi o zamandan bulmuşlar, hani bize :):):)

insanlıgın en üst seviyesine gelmiş canlılarıdır mumyalar firavunlar bu kadar zaman kemikler nasıl olurda cürümezler hayretler verici bişe bence...

Gerçekten de o saç şekillerine dikkat etmemiştim kuaföre mi götürmüşler heralde :D:D:D:)

ya o saç şekilerri fake gibi geldi bana ama saoasın güzel paylaşım sonada koymuşun firavunu:d

Geri