İşte Katliamın Şok Görüntüleri

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
İşte katliamın şok görüntüleri

803020090131075816650.jpg

İsrail ordusunun içeride kimlerin olduğunu bilmesine rağmen tank ateşine tuttuğu BM Filistinli Mültecilere Yardım Kurumu'na (UNRWA) ait okulun görüntüleri ilk kez yayınlandı.31 Ocak 2009 07:49

882120090131075854923.jpg

İsrail ordusunun içeride kimlerin olduğunu bilmesine rağmen tank ateşine tuttuğu BM Filistinli Mültecilere Yardım Kurumu'na (UNRWA) ait okulun görüntüleri ilk kez yayınlandı.

TANK ATEŞİNE TUTTULAR

İsrail,17 Ocak'ta Beyt Lahya'da evleri yıkılan bin 600 kişinin sığındığı BM Filistinli Mültecilere Yardım Kurumu'na (UNRWA) ait okulu tank ateşine tutmuştu. Saldırıda beş ve yedi yaşlarında iki kardeş ölürken, annelerinin de aralarında bulunduğu 14 kişi yaralamıştı. Görgü tanıkları, saldırı sonrası İsrail askerlerinin canını kurtarmak için kaçmaya çalışan kalabalığın üzerine ateş açtığını söylemişti.

670720090131075901568.jpg

FOSFOR KULLANDILAR

İsrailli İnsan Hakları Örgütü B'Tselem tarafından yayınlanan Muhammed El Baba’nın çektiği fotoğraflarda Beyt Lahya'daki BM okulunun vuruluş anı ve insanların kaçışının tüm dehşeti gözler önüne seriliyor. UNRWA Başkanı John Ging merkezlerinin fosfor bombasıyla vurulduğunu, insani yardım deposunun yanması sonucu yüzlerce tonluk gıda ve ilacın yok olduğunu belirtti. 1300'ü aşkın kişinin öldüğü saldırılarda hastaneleri, camileri ve okul binalarını hedef almaktan çekinmeyen İsrail'in saldırılarda fosfor kullandığı fotoğraflarda da gözüküyor.

819220090131075907217.jpg

BİLEREK BOMBALIYOR

UNRWA sözcüsü Christopher Gunness, "İsrail buranın koordinatlarını ve içinde kimler olduğunu biliyor. Ama BM binaları doğrudan hedef oluyor. Savaş suçuyla ilgili bir soruşturma açılmalı" dedi.

995120090131075914842.jpg

Kaynak: http://www.haber7.com/haber/20090131/Iste-katliamin-sok-goruntuleri.php

Fazla konuşmaya gerek yok hitlerden bir alıntı yapayım
hitler:Birgün bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz

çok pis küfredesim var.:mad::mad::mad:

Prof. Dr. Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok zehirli bir element olan beyaz fosforun üretiminin yüksek teknoloji gerektirdiğini belirtti.

Beyaz fosforun bilinen en tehlikeli kimyasallardan olduğunu ifade eden Çoban, şöyle konuştu:

"Bomba yapımında kullanılan beyaz fosfor, oksijenle temas ettiği andan itibaren yanmaya başlar ve vücudu kalınlığının 5-10 katı kadar yakar. Bu nedenle, üretiminden itibaren oksijenle temasının kesilmesi gerekir. Böylelikle yıllarca saklanabilir. İsrail'in Gazze'de kullandığı iddia edilen fosfor bombaları da muhtemelen başka bir bombayla birlikte atılmaktadır. Çünkü, yayınlanan görüntülerde beyaz fosforun bomba patladıktan sonra yanarak aşağı indiği görülmektedir. Bu da insanların üzerine yapışarak yanmalarına neden
olmaktadır."

Çoban, beyaz fosforun yanma reaksiyonunun sadece su içerisinde durdurulabileceğini belirterek, "Ancak sudan çıktığı andan itibaren yeniden yanmaya başlar ve bitene kadar da yanmaya devam eder. Çünkü, reaksiyon bir kere başladı mı bunu geri döndürmek imkansızdır" dedi.

Beyaz fosforun yanma süresinin çevre ısısına ve neme bağlı olarak değiştiğini ifade eden Çoban, bu maddenin insanın kemiğini bile yakabildiğini söyledi.

Çoban, patlayan bombaların yaydığı gazların da tehlikeli olduğuna dikkati çekerek, "Patlayan bombalar öldürmese bile bunların yaydığı gazlar öldürücü olabilir. Örneğin, azot oksit kısırlığa neden olur, kükürt oksit ise boğucu bir gazdır. Bunların etkileri de hava sirkülasyonuna bağlıdır. Hava rüzgarlıysa bu gazlar çabuk dağılır ve etkisini kaybedebilir" diye konuştu.

evet hitler... bütün yahudileri öldürmediği için küfrediyorum .......başladığın işi bitirsene oruspu çocuğu....

insanmısınız siz be
hiç bi insan bi insanı diri diri yakarmı

işte zavallılığın geldiği son nokta bunların hesabını nasıl vereceksin israil ne diyeceksin

sayın başbakan gereken cevabı davosta azda olsa verdi şerefsiz cocuklarına ama hitler başladığı işi bitirselerdi cok iyi olurdu allah belalarınıı verecek...........(siz öldürmeyi iyi bilirsiniz)

Geri