İşte Kabe'nin İçi

sifujack

New member
Reaction score
0
kabenin içinin fotğorafı

fotoğraflar gerçek pervez müşerrefin ziyaretinde çekilmiş
internette yaptığım araştırmadada kabenin ortasından ağaç kolon geçtiğini buna eski kandillerin asıldığnı ve bukolona yine ağaçtan sütunlar la destek verildiğini okumuştumki bu fotoğrafın gerçek olduğunu gösteriyor heğ içini merak ederdim inşalah cümlemize gidip görmek nasip olur
2jc9atk.jpg

51vxhu.jpg

kabe_ici_3.jpg

kabe_ici_4.jpg

capslar ölmüş keşke tinypic ten verseydin.yine de eline sağlık...

foruma mesaj yazarkem nasıl ekleyeceğimi yazın hemen fotoları ekleyeyim

evet olmuş emeğine sağlık....

çok teşekkürler dışını görmek dokunmak koklamak nasip oldu ama içini görememiştim:(

bana da inandırıcı gelmedi...hz ibrahim mermercimiydi kiii kabenin içi mermerr yapılmış

bana da inandırıcı gelmedi...hz ibrahim mermercimiydi kiii kabenin içi mermerr yapılmış

Kabe'nin Hz ibrahim a.s günümüze kadar bakımı onarımı olmuştur. bunun en bariz örneklerini osmanlının hüküm sürdüğü zamanlarda görebilirsiniz.. araştırma yapmaktan kaçınarak inanmadığını savunmak hoş değil.. Zira gidip görmüşlüğümüz var .. Nur yağan diyarları anlamak için yaşamak gerek ;))

Baki selam

kabe ilk önce hz adem tarafından yapıldı sonra hz ibrahim düzenledi sonra bi kaç defa sel ile yıkıldıki biri efendimiz pygamber olmadan önce gençliğinde olmuştur bu yapımlar sırasında ilk şekli bile şuandaki gibi değil önündeki yay şekilli mermer set aslında ilk kabenin içine dahildir yani kabe onarım görmektedir cevap için sağol escape

eline sağlık.

Geri