İşte Hackhell Karizma YArışması Sonuçları !!!

sky

New member
Reaction score
0
Veeeee 1.miz.....

Tatilde oLdukları için Yarısmamıza Sonradan katılan Admin ve Adminiyelerimiz...

1.
Dark - Dark's Angel (34 OY)

bora.jpg

2.
react0r (31 OY)

reactor.jpg

3.
Gєηco (14 OY )

genco.jpg

( Oy KUllanıpta VAtandasLık Görevini yapan Herkese Tesekkuru Bir borç Bilirim =P )

Yarışmada hile var =)

Dark ve dark's angel 2 kişi olarak oy aldılar oyları şahsa bölersek 17 şer oy yapıor bu durumda react0r 1. =)

kendimizi hakettiğimiz yerde (zirwede) görmek bizi bir kez daha onurlandırdı, desteklerini eksik etmeyen arkadaşlarımıza burdan tşklerimizi gönderioruz :durdurun

biz sizler için warız :sigara:

çok yaşa HACKHELL :biggrin​

yine iyisiniz ben katılmadım yarışmaya katılsam kesin 1. idim:durdurun :durdurun :durdurun

Aslında söyle olabilir mesela. Üyeler için ayrı, modlar için ayrı olabilir. Bence öyle olsa daha iyi olurdu. Artık bidahakine.

olmassss
olamasssss
hile war bu işte
anayasa mahkemesine basvurucaz :D

abi camur çirkef hileyle birinci olunurmu ya :durdurun

yarışma bitince girseydik diolar nedense :durdurun hile mile 1. belli işte :D

infatuate & Dark_Angel

ikilisi :durdurun

hileyle 1.likmi olur listede yoklardı onlar ben 2 kere tesekkür etmiş oldum :hadiordan

jewel' Alıntı:
hileyle 1.likmi olur listede yoklardı onlar ben 2 kere tesekkür etmiş oldum :hadiordan

Etmeseydin baytar kardeşim silahmı dayadık başına :eek:ha

Bir yarışmadada biz birinci olalım ne olcak :saskin Hem sırf bu yarısma için adminlik kimliğimi bi kenara bırakıp maymun gibi poz verdim birinci olmasam ozaman cıngar çıkardı işte :vur

neyseki aklın yolu bir hakkettiğimiz birinciliği aldık :clap sky hediye diye sormuş 3-5 arkadas cevap yazmamıssın heyecanla ne kazandıgımızı merak ederek beklıyorum.

Delinin biri kuyuya taş atmış misalı bi şaka yapım dedim ortalık karıştı :D

Ben hile derken 2 kişi var resimde yani oylar 2 ye bölünmeli demiştim :p

Dark_Angel' Alıntı:
Etmeseydin baytar kardeşim silahmı dayadık başına :eek:ha

Bir yarışmadada biz birinci olalım ne olcak :saskin Hem sırf bu yarısma için adminlik kimliğimi bi kenara bırakıp maymun gibi poz verdim birinci olmasam ozaman cıngar çıkardı işte :vur

neyseki aklın yolu bir hakkettiğimiz birinciliği aldık :clap sky hediye diye sormuş 3-5 arkadas cevap yazmamıssın heyecanla ne kazandıgımızı merak ederek beklıyorum.

nişanlın dayadı tabi silah :vur

siz olun birinci gözümüz yok infa hediyeyi benle paylasır nasılsa :durdurun :durdurun :durdurun

hade gecmis olsun bi tantana daha mutlu ve eksiksiz bi organizasyonla tamamlandi
hackhell varolsun :D

iLk turda 5 üye finaLe kaLcak dediLer :D:D
Sooora 10 üye yaptıLar sonra 14 sonra 16 sonra da dark girdi ßirinci oLdu...:D
Anayasa mahmekesine ßa$wuracaz aktuğun dedii gißi...
HiLe war ßu i$te:D

Ewet OyLar 2'ye böLünsün

O Zaman reac'Le Genco'nun ResimLerini PhotoShop'La BirLeştireLim 45 Oy oLsun :p

Son oLarak TatLıya BaqLayaLım Hepsini 1 Ay TatiLe qöndereLim.. ( reac genco dark infa )

Forumda YetkiLi Kimse kaLmasın Bende Rahat Rahat Cıngar Cıkarayım Forumda :p

Geri