İşte Geleceğin Milli Eğitim Bakanı

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
iste-gelecegin-milli-egitim-bakani-0812101200_l.jpg

Aşağıda izleyeceğiniz görüntüler Türkiye’nin büyük şehirlerinden Sakarya’da çekildi. Şehrin merkezinde bulunan “HALEFİ MOLLA MUSTAFA SAKARYA NAKSİBENDİ DERGAHI” ndan alınan eğitim görüntüleri.

Nakşibendi Cemaati’ne bağlı olan dergah, Adapazarı’nda OSMANLI usulu bir medrese eğitimine başlanması kararıyla kuruldu. Bu kararla Adapazarı’nda Şer’i eğitim vermeye başladı. Dergahın başında kendini Molla Mustafa olarak tanıtan Mustafa Atmaca bulunuyor.

img_0352%281%29.jpg

Kendilerini Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun da sıkça tarif ettiği gibi Yeni Osmanlı” olarak tanımlayan grup, öğrencilere şeriat bilinci vermeye çalışıyor. Sakarya’nın ortasında resmi makamların gözlerinin önünde devam eden bu eğitim sisteminin videolarını aşağıda sunuyoruz.
Yorumları size bırakıyoruz:

Video ve Kaynak

fadime şahin-kalkancı aranıyor.. reha muhtar nerelerde yaaa. tamda okulalrı karıştırmışken, wkiler mikiler de yardıma gelmişken, hani iyi tarafından birde meczup bulup mezarcı hasan gibi bir kaç ATATÜRK heykeline saldırtsak .. başka türlü biz bu silivrilerden-yağlı börekli millet çorbasından ,alman vakıflı medyalarımızdan,faydalanamıyacaz bu gidişle..!!!!!!

Geri