İşte Günün Karikatürü

GemaR

Banned
Reaction score
0
30613.jpg

Gündemi çizgileriyle yorumlayan karikatürist Ahmed Yusuf, bugünkü karikatüründe demokratik açılımı engelleme çabalarını çizdi..​

116735.jpg

Gündemi çizgileriyle yorumlayan karikatürist Ahmed Yusuf, bugünkü karikatüründe "Türk - Kürt kardeşliğini bozmak için oynanan oyunu" çizdi.​

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=ZXqhH8VgppA"] Urfa şarkısı izlemenizi tavsiye ederim tv de görmüştüm...Çok güzel...

Not;Uyarılar dikkate alınmıştır.Teşekkürler...

Alıntı...[/URL]

kardeşiz abi kim ne derse desin kardeşiz

Kardes olmak isteyen her müslümana kardeşiz dost olmak isteyenlere ii bir insanız düşman olmak isteyenlere çok iyi savaşçı bir toplumuz.

Daha ötesi yok Adem babamızdan kardeşiz kıyamete dek

Bölüm kuralları gereği paylaşımda en az 4 karikatür olmak zorundadır. Konu sahibi enaz iki karikatür daha eklemezse konu kapatılacaktır..

Gemar arkadaş. Eklediğin resimlerin karikatür ile ne alakası var?

Lütfen acilen konuyu bölüm kuralları çerçevesinde düzenler misin?

Geçenlerde biri beni faceden eklemiş.
Adam resmen PKK'lı....

Profilinde aynen şunlar yazıyordu...

Bunun yorumunu da siz yapın bakalım...

Aslında doğru.Ama güneş batıdan doğduktan sonra buda yaklaşık 120 yıl felan kıyametten hemen 5 saniye önce.....

Gemar arkadaş. Eklediğin resimlerin karikatür ile ne alakası var?

Lütfen acilen konuyu bölüm kuralları çerçevesinde düzenler misin?

İdare et başka bulamadım.Sonuçta hizmet etmek hedefimiz.Ama illa ben kapatıcam dersen ellerine sağlık derim.Gönlün nasıl istiyorsa nasıl gerekiyorsa yap...

Aslında doğru.Ama güneş batıdan doğduktan sonra buda yaklaşık 120 yıl felan kıyametten hemen 5 saniye önce.....

İdare et başka bulamadım.Sonuçta hizmet etmek hedefimiz.Ama illa ben kapatıcam dersen ellerine sağlık derim.Gönlün nasıl istiyorsa nasıl gerekiyorsa yap...

Gemar arkadaş. Konunu kapatma meraklısı değilim. Böyle bir şey olsaydı. Daha konuyu görür görmez kurallara aykırılığı gerekçesi ile kapatırdım. Senden konu ile alakası olmasa bile konuya enaz 2 karikatür daha eklemeni istemem haksızlık olamaz.

Lütfen bölüm kurallarına uy. Başka bir şey istemiyorum ki..

Gemar arkadaş. Konunu kapatma meraklısı değilim. Böyle bir şey olsaydı. Daha konuyu görür görmez kurallara aykırılığı gerekçesi ile kapatırdım. Senden konu ile alakası olmasa bile konuya enaz 2 karikatür daha eklemeni istemem haksızlık olamaz.

Lütfen bölüm kurallarına uy. Başka bir şey istemiyorum ki..

Haklısın....
EyvaAllah....

Uyarı

Konuya post atacak üyelerin dikkatine..

Konu herkesin gördüğü gibi Geyik-Mizah& Eğlence bölümünün alt başlığı olan Karikatürler bölümündedir. Bu bölümdeki amaç eğlencedir..

Konuya siyasi içerikli post atamazsınız. Sadece paylaşım hakkında bir şeyler yazabilirsiniz. Siyasi görüşleriniz için Forumumuzda Siyaset bölümü zaten mevcuttur.

Konu ile alakalı olmayan mesajlar silinmiştir.

Ben küçükken kardeşimle sürekli kavga ederdim ama artık büyüdüm.

Toplum olarakta bu çocukluktan biran önce çıkıp büyümemiz lazım. görüyorum ki şu an ergenlik dönemindeyiz çok çabuk sinirlenip kızıyoruz ama sabır büyümemize az kaldı...

Geri