İşte Facebook Mail - Açıklama ve Detaylar

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Bu akşam saatlerinde Facebook Mail tam olarak olmasa da kısmen Facebook'ta Canlı Yayında Mark Zuckerberg Tarafından Tanıtıldı

7c44aebc492889301f135fb0d735.jpeg

İlk canlı yayın öğle saatlerinde gelmişti ve bu canlı yayında açıklanan kodlama sistemi ve gizlilik ayarlarıyla ilgili söyleşiden bahsetmiştik.

Akşam saatlerindeki ikinci oturumda ise Facebook Mail'den bahsedildi ve açıklama geldi.

facebook-places.png

Toplantıdan bir görüntü...

Mark Zuckerberg yaptığı konuşmada daha önce de belirtildiği gibi bu servisin kesinle e-mail servisi olmadığının altını çok net çizdi. Günümüzde e-mail sisteminin artık eskimeye başlayıp kalıplaşmış hale geldiğine değinen Mark Zuckerbeg yeni gelen bu sistemin e-mail servisine benzediğini ancak e-mail kalıbından uzak olduğunu söyledi.

Mark Zuckerbeg'in bahsettiği sistemden çıkartıcağımız sonuç ise mantıksal olarak Chat & e-mail servisinin bir arada olucağı... Sistemin adı Facebook Messages olarak duyruldu. Bu sistemde 3 ana madde var...

-Tüm sistemlere uyumlu mesajlaşma olanağı
-İleti geçmişini görebilme
- Ve sosyal posta kutusu

Bu sistemde Facebook üyesi olmayan birinden mesaj alıp cevap verebilme imkanına sahip olabileceksiniz. Yapılan bu konuşmalar İleti geçmişi olarak kaydedilecek.

Mark Zuckerbeg ve Facebook ekibi yüksek ihtimalle @fb.com uzantısını kullanacaklarını söyledi. Facebook bu alan adını bir kaç gün içerisinde satın almış ve kendi sitelerine yönlendirmişti

Bu sistemde kullanıcı adınızı kullanabileceksiniz yada bir başka seçenek olarak davetiye sistemini kullanarak üye olabileceksiniz. Davetiye sistemi için tıklayınız. Bu sisteme katılanlar arkadaşlarına davetiye gönderebilecekler...

Kaynak: Cehennem_Zebanisi

Basvurmustum bakalim bekliyorum yanit gelirse davetiye sayisina gore hh'de paylasabilirim. Daha once de benzer olay google tarafindan yapilmisti wave olarak aldik davetiyeleri ama hala kullanmiyorum :)

Geri