İşte 'Eyvah Eyvah 2'nin fragmanı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Başrollerini Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın paylaştığı 'Eyvah Eyvah 2'nin fragmanı yayınlandı. İlk filmle büyük beğeni toplayan Ata Demirer, devam filmiyle de seyircileri kahkahaya boğacak. Klarnetçi Hüseyin (Ata Demirer) ve şarkıcı Firuzan'ın (Demet Akbağ) komik maceraları seyircileri kırıp geçirecek. Film, 7 Ocak 2011'de vizyona girecek.

Eyvah Eyvah 2'nin fragmanı!

Senaryosu Ata Demirer'in yazdığı devam filminde, ilkinde olduğu gibi Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan da rol alıyor. Yeni macerada filme katılanlar arasında ise Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı ve Murat Serezli gibi isimler bulunuyor.

ben eyvah evyah 1 i hiç beğenmemiştim acaba aynı görüştemiyiz... Çok gülerim die izledim fakat güldüğümü hatırlamıyorum bile hatta biran önce bitsede kapatsam havası vardı yhaf :) eyvah eyvah'ın 2 si inşallah 1.den çok farklıdır ve komiktir

ilk filmini beğenmiştim.. bu filminede gitmeye çalışacağım.. paylaşım için teşekkürler

Eyyvah Eyvah 2 - 7 Ocak 2011

eyvah-eyvah2.jpg

Yapım : 2011 ~ Türkiye
Tür : Aile, Komedi, Macera
Yönetmen : Hakan Algül
Oyuncular : Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Alican Yücesoy, Özge Borak, Bülent Şakrak, Tanju Tuncel, Tarık Ünlüoğlu, Bican Günalan, Murat Serezli, Okan çabalar, Teoman Kumbaracıbaşı, Hande Dane, Şehsuvar Aktaş, Caner Alkaya, Ali Savaşçı, Bala Atabek, Gökhan Atılmış, Meray Ülgen, Ayfer Dündar, Ender Serin, Engin Akpınar, Gülden Akıncı, Hasan Baran, Mustafa Aslan, Müge çelebi, Rafi Emeksiz, Tevfik Yapıcı, Yahya Doğu Demir
Senaryo : Ata Demirer
Yapımcı : Necati Akpınar
Müzik : Ata Demirer
Gösterim Tarihi : 07 Ocak 2011 (Türkiye)

.:: Filmden Resimler ::.
Eyyvah-Eyvah-2-0.jpg

Eyyvah-Eyvah-2-1.jpg

Eyyvah-Eyvah-2-5.jpg

Eyyvah-Eyvah-2-6.jpg

Eyyvah-Eyvah-2-9.jpg

Eyyvah-Eyvah-2-11.jpg

Eyyvah-Eyvah-2-10.jpg

.:: Fragman ::.

[video=Eyyvah Eyvah 2 - Fragman]1878[/video]

merak bekliyorum bu flim tuttu güzel konusu var komikle içine katılmıs süsler güzel bir flim merakla bekşiyorum....

Geri