GemaR
Banned
Evet biliyorsunuz ki Bir kısım insanlar yüzyıllar hatta milyon yıllar evvel canlıları Allah(cc) değilde evrim yarattı diyor.Detaylarına girmeden konuya girelim bakalım bu %99 zararlı mutasyonlarla çarpık evrim ne kadar mükemmel canlılar yartmış hep birlikte görelim;

Bak bak gözlere kurban olduğum tam simetrik ve altınoran.Tabi evrim yarattı(gülmeyin)

Ha birde bu evrim hayvanların içine bazı duygular koymuş metafizik duygular olsada kymuş sevgi koruma....gibi duyguları.Valla helal olsun...

İnsanın sevesi geliyor baksana keratalara...

Bu evrim yüzyıllarca güçlü olanın güçsüz olanı yenmesi ve giderek mükemmele ulaşması gerektiğini savunmuştur turnuva gibi yani.
Ama hesaplamadığı bu hayvanlar birbirini seviyor.Sadece doğası gerektiği veher hayvan herhayvanı yememekte sadece belli bir hayvana ve yiyeceğe yönelmesi.Evrim otokontrol özelliği var bunuda öğrendik Elhamdulillah.

İşte bu güzelliği bu şirinliği insanın pıtır pıtır dediği şeyi evrim yarattı yaaa.

İşte sevgi budur aile budur fotoğraf budur tam mükemmel tam renkli ve simetrik bir tarafında ne varsa diğer tarafıda aynı.

Geliyoyuuum Daywiiin.Bak bak ihtişama bak nasıl mükemmel kanatlar ve mükemmel uçuş.

Görüyormusunuz bunuda evrim hazretler yaratmış.Daha doğmadan boyamış ve mükemmelleştirmiş...

Allah Allah Allah Allah yahu bu nedir abi şuna bakarmısın kim boyadı bunu rengarenk tam simetrik ve altın oran yaratılış mucizesi.Valla pes yani bittim...

Evrimin yarattığı canlılar nasıl simetri olmuş baksanıza rengarek hayret evrimden başka yaratıcı olsa ama yok kesin bunu evrim hazretleri yarattı.Akılma takıldı bunun çarpık olmsaı gerekirdi ama neyse.Demekki %99 lük bir oran değil%1 lik oran önemli.

E artık bunuda siz söyleyin.Ben diyecekbişi bulamadım...

Bir sitede gördüm bu kurbağacıklardan binbir türlü renkli olanı varmış.Belgeseldi galiba neyse mavisi kırmızısı yeşili moru Allah Allah iyiik varsın evrim...

Şunlara bakarmısın 3 ahbap yemekte gözlere bakarmısın ne kadar güzel ne kadar harika Allah aşkına şuna bakın varmı bir eksiklik?

Allah Allah şu ihtişama şu güzelliğe bakın işte bu ihtişamı evrim yarattı.Karagözüne kurban senin kara karalım demişler...

Darwin boyadu bunu baksana boşuna o kadar okuldan atmışlar adamı resim dersi bayağı iyi bunun sizcede öyle değil mi?

İşte adamımız Cemil abi biraz sinirlidir ama derine indiğinizde bayayı sevilidir.Cemil abi ye sordum ya dedim Bu Darwin emice seni evrim yarattı diyor ne diyosun?
-Ulan haçan uni bir yakalarsam cöstereceğum ha una da.Evimi barkımı ıkti bizim hanimla boziştik bana meymun dedi.Bende ona Darwinin kizi dedum ula ne ne ş....siz adammiş ha onin yüzünden 2 gündür dişarda kaldim üşiyirim..
Anlaşılan Cemil abi bu aralar sıkıntılı ama anladığımız kadarıyla evrime inanmıyor.

Birde bu evrim öyle bişiki sevgili dostlar bazı canılara ilaç kuvveti vermiş kendileri için değil insanar içinbal yapıyor ve kendine öle bir ev yapıyor ki.İnsanların yaptğı bazı deneyler daha çeyreğine ulaşamadı...

Şu güzelliğe şu renkliliğe bakın tam simetrik bir tarafında ne varsa diğer tarafında da altın oranla tam simetrik bir biçimde aynısı mevcut.Şimdi bunu evrim yarttı desem bana küfredersiniz onun için demiyorum...

-Öf ulan bıktım sizden bırakın yakamı artık ben sizin atanız değilim.

Ha ha ha öldüm la bune zilliye bak zilliye.Oleyyyy...

Şimdi bunun saçından tutup burnunu ısırmak gerekirmi gerekmez mi?

Buda Darwinistlere gelsin...
İşte evrimin mucizelerine bir bir tanık oldunuz eğer hala inanmıyorsanız darwin sizi çarpsın diyorum başka bişi demiyorum.
“Sizin yaratılışınızda ve türetip-yaydığı canlılarda kesin bilgiyle inanan bir kavim için ayetler vardır.” (Casiye Suresi, 4)
“Kendinden (bir nimet olarak) göklerde ve yerde olanların tümüne sizin için boyun eğdirdi. Şüphesiz bunda düşünebilen bir kavim için gerçekten ayetler vardır.” (Casiye Suresi, 13)
O'nun, alnından yakalayıp-denetlemediği hiç bir canlı yoktur. Muhakkak benim Rabbim, dosdoğru bir yol üzerinedir (dosdoğru yolda olanı korumaktadır.) (Hud Suresi, 56)
"O, biri diğeriyle 'tam bir uyum’ (mutabakat) içinde yedi gök yaratmış olandır. Rahman (olan Allah)ın yaratmasında hiçbir 'çelişki ve uygunsuzluk’ (tefavüt) göremezsin. İşte gözü(nü) çevirip-gezdir; herhangi bir çatlaklık (bozukluk ve çarpıklık) görüyor musun? Sonra gözünü iki kere daha çevirip-gezdir; o göz (uyumsuzluk bulmaktan) umudunu kesmiş bir halde bitkin olarak sana dönecektir." (Mülk Suresi, 3-4)