İşte Dubai Anlaşması’nın tam metni

hani hepsi vatanseverdi noldu biri kalksın bu nasıl olur kardesım desın. her yapılan yanlışta sus, sineye çek nereye kadar:thumbdown:

Bu Anlaşma Akparti harici bütün hükümetlerce imzalanıp 8,5 milyar dolar cebe indirilirdi . Fakat Hükümet Akparti olduğunda bu anlaşmanın uygulanmadığı ve Bu paraya tenezzül edilmediğine Kalıbımı basarım. Türkiye Artık Eski Türkiye Değil. buna alışmalısınız. Kendi ülkenizi böyle küçük görmekten vazgeçin artık. Kimsenin Hayal dahi edemeyeceğini Yapan bir Başbakanımız var.

Sadece Kapalı alanlarda sigara içilmeyeceği yasası ile bir yılda sadece reçete maliyetlerinde 3 milyar lira tasarruf sağladık. 1 milyondan fazla kişi sigara bıraktı. Bu da demek oluyorki 7-8 milyar TL lik bir Para cebimizde kaldı. Sadece böyle küçük bir yasal düzenlemeyle 7-8 milyar kar edebilen bir Ülkenin yönetimi neden 8,5 milyar dolar için İHANET (!) içine girsin. Velev ki anlaşma maddelerinde öyle ihanet olabilecek bir hususada rastlamadım.

türkiyeye yılda 700 milyar dolar gelir sağladığı söyle niyor bu para nereye giidiyoda biz ondan bundn oara istiyoruz anlamıyorum

birde eğer böyle bir anlaşma varsa yazıklar olsun

bu ülkenin tam bağımzılığından ben şüphe ederim ozaman

Türkiye’nin ABD’nin Irak operasyonlarında yer almaması veya Irak’a yönelik askeri bir operasyonda bulunmaması şart koşuluyor.

ne yani adamlar diplomatik dille ırakı işgal etmeyin demiş yoksa bizim ırakı işgal etmek gibi bir niyetimizmi var

Geri