İşte CHP'nin yeni vizyonu: Erol Çakır, Nur Serter, Necla Arat..

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
İşte CHP'nin yeni vizyonu: Erol Çakır, Nur Serter, Necla Arat

CHP'de adaylık başvuru süresi 24 Mayıs'ta sona erecek. Teklif götürülen ve aday olması düşünen bazı isimler şöyle:

5zqgvgw.jpg

Erol Çakır

Erol Çakır: 28 Şubat sürecinde İstanbul valisi olarak önemli rol oynadı. DP'den adaylığı konuşulurken başvurusunu CHP'ye yaptı. Baykal, geçen ay Çakır'ın valiliği döneminde Başbakanlık'a gönderdiği bir yazı ile hükümeti eleştirmişti. Ancak Çakır, söz konusu yazıdan haberi olmadığını söylemişti.

Kemal Gürüz: Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından YÖK Başkanlığı'na getirilen Gürüz, görevi süresince tartışılan bir isim oldu. Üniversiteye başörtülü girilmemesi konusunda aldığı sert önlemler nedeniyle büyük eleştiriler alan Gürüz, emekliliğinin ardından CHP lideri Deniz Baykal'ın eğitim danışmanlığını yapmaya başladı.

Nur Serter
: 27 Mayıs darbesini gerçekleştirenlerin arasında bulunan Albay Emin Aytekin'in kızı. Serter, uzun süre reenkarnasyoncu Beyti Dost grubunun üyesi olarak çalıştı. Ulusalcı kimliğiyle tanınan Serter, Cumhuriyet mitinglerinin organizatörlüğünü yaptı.

Necla Arat: Doktorluk, doçentlik ve profesörlük tezlerinin çalıntı (intihal) olduğu ortaya çıkan Arat, ulusalcı kimliğiyle ve Cumhuriyet mitinglerinde öne çıkmasıyla tanınıyor.

Tolga Çandar
: 2004 yılında planlandığı iddia edilen ihtilallerde 'darbe türküleri' söylemesi için düşünülen ses sanatçısı. Son dönemde tüm Cumhuriyet mitinglerinde ve ulusalcı programlarda sahne almasıyla tanınıyor.

Alıntı

" Tolga Çandar: 2004 yılında planlandığı iddia edilen ihtilallerde 'darbe türküleri' söylemesi için düşünülen ses sanatçısı. Son dönemde tüm Cumhuriyet mitinglerinde ve ulusalcı programlarda sahne almasıyla tanınıyor."

diğerlerine bir yorum yazmıyorum ama bu kişi ile yapılan yorum beni güldürdü. olmamış, sadece dedikodudan ibaret bir olayı buraya yazmışlarya pes diyorum pes... Bu kadar yanlı davranmayın lütfen

Nur Serter tarikatçı Necla Arat çalıntı doçent diğerlerine dğeişik şeyler yazmışlar ama kanıt nerde? Bana Nur hanımın bir videosunu gösterebilirmisin? Veya Necla Arat çalıntı doçent olduğunu gösteren her hangi bir belge ? Biz RTE hakkında gerçekleri yazdıkmı kapı gibi videolar ses kaayıtlarıyla yazıyoruz.Bu yazı iftiradan öteye gidemez.

Zaten zaman gazetesininde tabanı fikirleri ve yapısı belli olduğu için hiç şaşırmadım.

Siyasi Partiler bölümüne açsan güzel olurdu..

Bakalım CHP başka neler deneyecek ?

deniz baykal bitti şimdi adyalradamı çamur atma sırası

Necla Arat'ın bilim hırsızı olduğu doğrudur. Hatta Ahmet Hakan kendisinden istendiği takdirde belgeleri göstereceğini de söylmiştir. Necla Arat gerçekten bilim hırsızıdır.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6521505.asp?yazarid=131&gid=61

Bir de Taha Kıvanç haberi var... Tezin adı da güya ahlak felsefesi. Ahlak anlayışı böyleymiş demek ki bu öğretim görevlilerimizin...

http://www.8sutun.com/node/32559

Ayrıca biri necla aratın doçent olduğuna belge istemiş. Öyle bir sormuş ki sanki çok bulunmayacak bir belge.

http://www.baskonsolosluk.ch/9321/

Sırf siyasi görüşünüz aynı diye suçları görmezden gelmeyelim lütfen. Bize yakışmaz...

Geri