İşte CHP'nin iki yüzü

remixtr

Banned
Reaction score
0
GERÇEK CHP HANGİSİ?​

124799.jpg

Bakırköy'de başör-tülü kadın Baykal'ın da katıldığı açılıştan kovuldu. Bir kaç saat sonra ise Baykal, çarşaflı kadına CHP rozetini elleriyle taktı.

CHP lideri Deniz Baykal’ın dün İstanbul’da gerçekleştirdiği iki etkinliklikte yaşanan iki ayrı tavır anamuhalefetin kafasının karışıklığını gözler önüne serdi. Baykal’ın İstanbul’daki ilk durağı Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün açılış töreniydi.

Manisa'da başörtülü asker annelerinin yemin törenine alınmayıp, tel örgüler arkasından izlettirilmesinin ardından, CHP'li Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği açılış töreninde de benzer görüntüler yaşandı. Saat 12.30'da başlayan tören için katılımcılar tören alnına gelip vatandaşlar için ayrılan bölümlerde yerlerini almaya başladılar. Törene oğlu ile katılan başörtülü bir kadın tören alanına geldiğinde sadece 2. 3. ve 4. sırada yer bulunuyordu. Diğer bölümler dolmuştu. Görevliler oturmak isteyen bayana boş bulunan yerleri gösterip oturmasını istediler.

chp1.jpg

Hayır, sen oturamazsın

Boş yere oturmak isteyen kadın tam oturacağı sırada çevresinde bulunan CHP'li kadınların tepkisiyle karşılaştı. Başörtülü kadın koltuğa oturtulmazken yerine kendisinden sonra gelenler oturtuldu. Baykal’ın İstanbul’daki ikinci adresi Eyüp’te partiye katılım töreni oldu.

chp2.jpg

Eyüp'ten 5 AK Partili Belediye Meclis Üyesi ile 2 AK Parti Eyüp İlçe Yönetim Kurulu Üyesinin yakınları ve çevreleriyle CHP'ye birlikte geldiğini belirten Baykal, geçen seçimde AK Partili olan 3 bin 500 Erzurum kökenli Eyüp seçmeninin, Türkiye'ye sahip çıkmak adına CHP'ye katıldığını ifade etti.

chp3.jpg

Bakırköy’de başörtülü kadınların partili kadınlarca tören alanının dışına kovulduğu partinin lideri Baykal, konuşmasının ardından çarşaflı bir kadının da aralarında bulunduğu yeni partililerin yakasına CHP rozetini kendi elleriyle taktı.

BUGÜN

takarken bile rahatsız olduğu suratından belli, uzak dur zihniyeti kirlenmiş insan,,,
millet unutur belki tak bakalım deniz baykal tak,,,, hesap gününde herkese layık olduğu şey takılacak

sanki sitede

chp anti patisine sahip 1 grup var =) aynı konular aynı yorumlar hep aynı kisiler

akp bu kadar kadrolasmıs yakında

akp hackhell genclık kolları kurulrusa sasmayın :)

konu hakkındaki yorumunu merak ettim şimdi?

sanki sitede

chp anti patisine sahip 1 grup var =) aynı konular aynı yorumlar hep aynı kisiler

Ne oldu zoruna mı gitti arkadaş

Bu da demek oluyor ki CHP zihniyeti heryerde olduğu gibi hackhell dede azınlıkta :)

sizin aslında zorunuza giden

durum bu

kabul edin azınlıksınız

Ne oldu zoruna mı gitti arkadaş

Bu da demek oluyor ki CHP zihniyeti heryerde olduğu gibi hackhell dede azınlıkta :)

sizin aslında zorunuza giden

durum bu

kabul edin azınlıksınız

biz varken siz yoktunuz
bunu biliyorsun ama bilmezlikten geliyorsun
chp bu ülkte kuruldugundan beri var azınlık kım bence 1 daha dusun

Siyastte ünlü bir söz vardır, dün dündür, bugün bugün. O an öyle gerekmiştir öyle davranılmıştır, şu an böyle gerekmiştir böyle davranılmıştır. Siyasetçilerin hepsi aynı. Bir tane çelişkisi olmayan siyasetçi var mı ki?

siyasette çelişkiler gördüm, daha da göreceğiz ama..

yukarda yazıda geçenler 1 saat arayla oluyor.
bir parti bu kadar samimiyetsiz olabilir.

Arkadaslar siyaset, politika zaten bunu gerektirir, siyasette amiyane tabirle kivirmanin karsiligi `politik cewap` vermektir hatirlatirim.Hemen hemen her siyasetci yeri geldiginde politika yapar deniz baykalin haraketinde de bunu acikca gorebiliyoruz bas ortulu, muhafakazar tarafin sempatisini kazanmak amac. akp nin alevi siyasetinde de benzer ornekler gorebiliriz ben tarafsiz bir vatandas olarak bunu gozlemledim sag sol kurt turk basortulu modern cagdas veya herneyse diyerek ulkedeki istikrar ortamini bozmaya calisiorlar arkadaslar dikkatli olmakta fayda war .niye insanlari hep bi kaliba sokmaya calisiyoruz anlamiyorum sonucta sagi solu moderni daha az moderni hepimiz bu ulkenin bekasi icin canimizi vermeye haziriz burda birbirimizi incitmeye agir sozler sarf etmeye gerek yok.Son zamanlarda bir reklam war bir gazetenin ne kadar da guzel anlatmis bu ulkede olup bitenleri dusmanlarimizin insanlari nasil kiskirtttigini, nasi boluculuk yapildigini hani diyor ya yaftalamadan yani etiketlemeden okuyun ;evet insanlari dusuncelerine gore etiketlememek lazim bize yakisan en guzel yafta(etiket) TURKLUKTUR.Herkes bunu boyle bilsin. bu arada sozunu ettigim gazeteninde reklamini yapmak icin soylemiyorum bunlari, sadece reklam cok hosuma gitti ve ulkemizde olup bitenleri cok iyi ozetledigi icin degindim. Bence genclik zaten bunun farkinda ama biraz daha duyarli olmakta fayda var bence.Yorumlarinizi bekliyorum.

bende bir şeyler yazayım dedim.ama ne yazsam boş o yüzden yazmıyorum hadi by by :)

Çarşaflı kadına CHP rozetini taktın da oraya gelip de oturtulmayan , başındaki örtü yüzünden belki de onuru kırılıp kovulan kadının hakkını kim ödeyecek , hesabını kim verecek acaba ..

bu nasıl bir çelişki?

ya kara çarşaf laikliğe aykırı değil,

ya da baykal laikliği oy karşılığı satmış.

Latife hanımın kılığını kıyafetini unutmamak lazım

aynı haber haber 7 com da akp li kadınlar baykalı kandırdı yazıyor.
kim doğru kim yalan söylüyor belli değil

chp3.jpg

baykalın ve arkadaki kadının bakışlarına bakar mısınız?
sanki birileri silah zoruyla taktırıyor rozetleri.

pardon!!! oy zoruyla
:D

Kaçan Aşık;3708139' Alıntı:
sanki sitede

biz bir grubun bir partinin bir görüşün hele hele beşeri bir sistemin alt kolu gençlik kolu olma yaşını çoktan aştık kardeşş,yaş ortalamasının üstünde bir grubun burda karşı görüş dilllendirdiği bir yelpazenin sahibiyiz,siz alemi boş ,forumu kendinize aitmi sanıyordunuz..yanılmışınız,,ayrıca konuya ait bu habere ekleyeceğim ayrı bir haberim varki; o da; bu açılış yapılan yer daha önce başka partili belediye tarafından çoktan açılmış bir yerdir..baykal 2 kere sahtecilik yapmıştır, açılan yeri bir daha açmak garabeti baykala ait olsa gerek:)

Geri