İşte bugünkü AKP’nin fotoğrafı!

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Yandaki fotoğrafa iyi bakın: AKP Meclis Grubu’nun dünkü toplantısında çekildi.

Başbakan konuşuyor, partinin önde gelen isimleri uyuyor!

Erdoğan kürsüde her zamanki gibi dimdik duruyor ve yorgun, mutsuz, umutsuz milletvekillerine gaz vermeye çalışıyor...

Kelimelerin üzerine basa basa bağırıyor:

“Ergenekon soruşturması ile ilgili ciddi suçlamalar yapılıyor. Bırakalım yargı işlesinnnn. Savcı ve hâkimleri tehdit ederek kimse bir yere varamaaaz...”

Ama bu sözler Erdoğan’ın alışık olduğu alkışları getirmiyor...

Çünkü çok sayıda milletvekili resmen uyuyor!

Elbette Başbakan da fark ediyor bu durumu ve dikkatinin dağılmaması için uyuyan milletvekillerine bakmamaya çalışarak devam ediyor:

- Yargı bağımsızdıııırrr!

- Hoooorrrr!

- Kimseye ayrımcılık yapılaaaamaz!

- Hoooorrrr!

- Türkiye demokrasi yolunda emin adımlarla yürümektedirrrr.

- Hoooorrrr!

- Ermenistan sınırının açılması konusunda Azerbaycanlıların tavrı yanlıştırrrr.

- Hoooorrrr!

- KKTC’de iktidar değişti diye başlayan barış sürecinin biteceğini düşünmek son derece yanlıştırrrr.

- Hoooorrrr!

- Biz bu ülkenin her tarafında olduğumuzu yerel seçim sonuçlarında da ortaya koydukkkk.

- Hoooorrrr!

- AKP son 4 seçimde olduğu gibi bir kez daha birinci olduuu!

- Hoooorrrr!

- Biz bu krizi en az zararla atlatacağız. Bu kriz bizi teğet geçecek.

- Hoooooooooorrrrrr!

Peki; bu dramatik muhabbet nasıl bitti biliyor musunuz.

Başbakan’ın masal gibi konuşması sona erdiğinde, uyuyan bütün milletvekilleri fişek gibi ayağa fırlayıp; çılgınca alkışlamaya başladılar!

Erdoğan’ın konuşmasını dinlememişlerdi; bu yüzden neyi alkışladıklarını bile bilmiyorlardı...

Ama alkışlamayı da ihmal etmiyorlardı...

Ne de olsa ufukta bir “kabine değişikliği” vardı ve Başbakan’ın gözüne girmek gerekirdi!

Kim ne derse desin; düne kadar can kulağıyla dinlenen, söylediği her sözle olay yaratan, tek bir bakışıyla kitleleri harekete geçiren Başbakan; artık kendi partisinin milletvekillerini bile uyutuyor.

Çünkü heyecan tükendi, inanç bitti, güven azaldı, mideler de oldukça doldu!

Geriye, “Erdoğan’dan masallar” kaldı!

Yerel seçim sonuçlarını “mağlubiyet” olarak görmeyen Başbakan, bu fotoğrafa iyi bakmalı...

Çünkü bu fotoğraf, geri dönülmez bir çöküşün başladığını haber veriyor!

Not: AKP’li Grup Başkanları... Uyuyan milletvekilleriniz için battaniye bulundurmayı ihmal etmeyin. Allah korusun bir de üşütürlerse, milletin cebinden çıkan sağlık giderleri artar!

GÜNÜN SORUSU

AKP destekçisi ve muhafazakâr modacı Cemil İpekçi, Mardin’e gitmiş; bu kentte alkol satışı ve eğlence olmamasına isyan etmiş...

Yoksa o da AKP’deki erime sürecinin kokusunu aldı da dönmeye mi hazırlanıyor?

Devletin zirvesinde düşündüren çatlak!

Bekir Coşkun, Abdullah Gül için, “O benim cumhurbaşkanım değil” dediğinde ortalık karışmış, en büyük tepkiyi de Başbakan Erdoğan göstermişti.

Aradan bir buçuk yıl geçti; şimdi aynı Başbakan, Ermenistan sınırının açılması konusunda görüş ayrılığına düştüğü Cumhurbaşkanı Gül için, “O beni bağlamaz” diyor...

Türkiye bugüne kadar iki ayrı siyasi kültürden gelen çok sayıda Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından yönetildi.

Ama hiçbiri, devletin zirvesinde böyle bir “çatlak” görüntüsü vermedi.

Hatta Erdoğan, taban tabana zıt olduğu Cumhurbaşkanı Sezer için bile, bu ifadeyi kullanamadı!

Başbakan Ecevit, otuz yıllık rakibi Demirel için bir kez olsun, “Cumhurbaşkanı beni bağlamaz” demedi!

Ben de Bekir Coşkun gibi düşünüyorum ve Gül için hâlâ “Benim Cumhurbaşkanım” diyemiyorum.

Ama; onun ağzından çıkacak her sözün, bütün Türk vatandaşları gibi beni de bağlayacağını çok iyi biliyorum!

İyi de... Sıradan bir vatandaş olarak beni bile “bağlayan” Cumhurbaşkanı’nın sözleri, Başbakan’ı nasıl bağlamıyor; işte onu gerçekten anlayamıyorum!

http://haber.gazetevatan.com/haberd...22.04.2009&Newsid=234478&Categoryid=4&wid=102

Ya işte Erdoğan büyüklerinden aldığı meşaleyi taşıyor.Önce alevileri dışladık,cemevlerinde neler oluyor diye kandırdılar milleti.Saçma sapan iftiralar havada uçuştu.Şimdide kürtleri ayırıyoruz.Yakında çerkezi,lazı da girer işin içine.Ülkeyi bölme işlemleri tam gaz ilerliyor.

ben kendimce tattibin konuşmasının satır aralarını doldurmaya çalıştım bakalım beğenecekmisiniz:)

-Yargı bağımsızdıııırrr!

onu partinin kapatma davasında söyleseydin belki bi kıymeti olurdu da şimdi bi anlamı yok, kel başa şimşir tarak bu ayakları artık bırak.

-Kimseye ayrımcılık yapılaaaamaz!

o zaman kaldır dokunulmazlıkları, hakkında taaaa belediye başkanlığı döneminden bugüne gelen onlarca dosyadan aklanmaya çalış da görelim bu lafın içini ne kadar doldurabildiğini.

-Türkiye demokrasi yolunda emin adımlarla yürümektedirrrr.

adalet bakanlığının ağzına bakan ve bağlanan yargısıyla, hesap sorulması kanunlarla engellenen belediyelerle, özellikle emniyet ve eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda kadrolaşan fethullahçı terör örgütüyle, (bonus soru: 2002 de 120bin olan polis sayısının 2010 da 240bin olacağını biliyor muydunuz?) emin adımlarla demokraaasiye koşuyoruz.

Ermenistan sınırının açılması konusunda Azerbaycanlıların tavrı yanlıştırrrr.

o değil de kardeşi kardeşe de düşürdün ya sana ne diyim. aç sınır kapılarını, aç da ermenistan bi taşla 2 kuş vursun. ya bu en son obama beni tatmin etti felan deyip rasmussene de onay vermişti. noldi rengin soldi. özür diledi mi rasmusen? yooo nie dilicekmiş ki. roj tv kapandı mı? yoooo nie kapansın ki, anlıycağnız obama tayyip beyi tatmin ettiğiyle kaldı. peki sınırı açıcan da nolcak? karabağdan çekilcekler mi? çok beklersin. soykırımdan vazgeçerler mi? bi haraket yapıyorum şu an ama siz göremiosunuz, toprak iddialarından vazgeçtiler mi? aynı hareket, anladınız siz onu. yani sırf dışardan öyle istediler diye iş yapıo bizim ki, yoksa obama kızar, malum zenci bu adamı ağlatır vallah:)

- KKTC’de iktidar değişti diye başlayan barış sürecinin biteceğini düşünmek son derece yanlıştırrrr.

ah be tayyibim, hangi barış sürecinden bahsediyosun sen allasen. gittin bi annan pilavı diye tutturdun, tüm kıbrıs evet dedi, rumlar plan onların lehine olmasına rağmen hadi len dedi kabul etmedi. sonuç ne peki? biz küçük düştüğümüzle kaldık, rum tarafı ab ye girdi, annan planı da böylece bize girmiş oldu. ve bugün kıbrısın vatansever halkı senin ipinle kuyuya indiğine lanet ederek gerçek kimliğini ubp de buldu. olması gereken de buydu, onurlu olan da buydu. senin barış ayağına iktidara geldiğin günden beri pazarlamaya çalıştığın kıbrıs, ayakbağı olarak gördüğün kıbrıs sana iyi bir ders verdi, annanı da al git dedi, burası kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti ve öyle kalacak dedi.

-Biz bu ülkenin her tarafında olduğumuzu yerel seçim sonuçlarında da ortaya koydukkkk.

bak işte bu kısmı doğru, ülkenin her yerini doğudan batıya kuzeyden güneye ortaya koydunuz, bizim halkın akp yi sevmesi birazcık stokholm sendromundan ama bi dahaki seçimde halk ortaya başka birşey koyacak, ondan sonrada hep o korktuğun öcü ergenekoncular var ya onlar bişiler koyacak, 2011 veya en geç 2012 ondan sonra bahar temizliği var, sizin yatacak yeriniz yok, size uyku haram.

AKP son 4 seçimde olduğu gibi bir kez daha birinci olduuu!

demin bu konuya değinmiştim, bardağa dolu tarafından bakıyorsun, bu da bir rahatlama yöntemi, ama artık o kadar rahat olmadığını ikimiz de biliyoruz, şurda biz bizeyiz, birbirimizi yemeyelim.

- Biz bu krizi en az zararla atlatacağız. Bu kriz bizi teğet geçecek.

hamdolsun, dış borç 500 milyar dolar, işsiz oranı tüik denen istatistik şarlatanlarına bile manevra alanı bırakmıyor, %16 resmi verilerle, aslında çok daha fazla olduğunu da biliyoruz ki %16 muazzam bi rakam, gene de şükretmek lazım bunu bulamayanlar da var. sahi aklıma gelmişken satılan o kadar arsa, kurum, fabrika ne oldu? biz ne dedik? kar getiren kurum satılmaz, o fabrikalar bize lazım, rekabet gücümüz ölüyor, taşıma suyla değirmen dönmez diye yalvardık ama doğa hiçbirşeyi cezasız bırakmaz, bırakmıyor da zaten, akp %47 alınca biz üzüldüğümüzde avanaklar nası koyduk diye bayram ediyordu, ulan benim dün de tuzum kuruydu bugün de öyle yarın da öyle olacak, ben ülkeme ağlıyorum, ben halkıma ağlıyorum, ben çocuğumun yarınlarına ağlıyorum, ben sana ağlıyorum, futbol maçı değil ki bu. lanet olsun keşke akp ye oy verenler haklı olsaydı ama değil işte,olamaz da 2kere 2 4 eder bu kadar basit. akp ye oy veren seçmen profilinin en eğitimsiz ve geri kalmış tabaka olması tesadüf mü? değil tabi ki, ve elbette bu %47 verdiği oyun bedelini de açta açıkta kalarak ödeyecek. bilgisayarda bile her inputa bir output var.

Pit10 un Tayyip uyan şarkısı tam şu an başbakana söylenecek şarkı.

Mercil3ss'in ifade etmeye çalıştığı gibi bu foto sadece AKP'nin değil;
Menderes, Özal, Demirel, Erbakan gibi sistemin uşaklarıyla birlikte çekilmiş toplu bir fotodur.
Bu Türk Milletinin 60 yıldır bir numaralar tarafından yani hükümet başları tarafından satılışının resmidir.

Geri