İşte biz adminlerin ennn sevmediği olay... WallHack (Duvarcı) [[Beni Delirten Video]]

adam aşmış ısı dunde bır swat vardı wallı :) lacuğu kapıdan kovuyon bacadan gırıyo :)

REman' Alıntı:
adam aşmış ısı dunde bır swat vardı wallı :) lacuğu kapıdan kovuyon bacadan gırıyo :)

ah REman sen 1 haftadır serverlerdesin... senin gördüğün devede tırkantır...

demekki böyle oluyormuŞ. Bizim söyleyecek sözümüz yok zaten yapan kendi kendine hakaret ediyormuş...

Kendini çok zeki sanıyor =)

ilk kez goruyorum hıle olayını demek böyleymiş..

bende ilk kez sizler gibi bu videoda gördüm...

ne anlıyorlar hile yaparak, çözemedim...

sanırım kendilerini tatmin ediyorlar...

ama şuda bir gerçek, wall ve speed hilelerini kullananların cs'de ki botlar kadar beyni yoq!!!

ApoC|assic' Alıntı:
ya abi bu adamın cs si niye farklı silahlar filan acaba?

skinn değiştirmiş. mesela bende knife x-men ekibinde ki volverinin kollarında ki bıçaklar gibi!!!

bombayıda bazuka gibi bir silahla atıyorum...

awp altın sarısı =)

bombalarım şarapnel tarzı...

neyse... adam lamer işte gerisi önemli değil :eek:ha

revo banla şunları yaff wall yapıyorlar :D zuhaha:durdurun :biggrin :biggrin

revo bi ara gel MSN ye de şunu anlatayım sana 1.6 da denemedim ama diğer sürümlerde program kullanmadan hallediyordum hatta cafede bir kaç kez ödetme yaptıqımızda o şekilde farklı kazanmıştık adamlar daha bizle oyun oynamıyordu :D

ben böylesini çok gördüm lamer tam tamına ezikkk başka bişi deil online serverlarda yapmasın gitsin landa yapsın landa lafın yoq hesabına felan kaydırması sara ama ben onlinede kesinlikle yapmam lamer olmak istemem!!
Mr.|=[UGURBURAK]=|

Sadece Ezikler Ve Oyunu Bilmeyenler Kullanıo

adamın biri he glass da bile wall acmıstı :D yho nıgnog sureklı camları kırıoduk assa dusuodu :D:D

Geri