İşte Bir İ.Üzülmez Klasiği (!)

Liη & Liη

New member
Reaction score
0
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez, '8 yıldır çok önemli işler yaptım ama hep eleştirildim. Yabancı olsaydım heykelimi dikmişlerdi' dedi... :durdurun :durdurun

kwrnm12lerdm3gp028x2.jpg

'' 8 sene boyunca birçok üst düzey maçta forma giydim ve hepsinde de sahanın yıldızı oldum :saskin Ama yine en çok eleştirilen ben oldum. Ne yapalım? Eleştiri artık benim kanıma işlemiş" dedi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'u yıllarca örnek aldığını ancak Türkiye'deki Roberto Carlos'un performansını beğenmiyorum''

"BURAYA ŞANSLA GELDİK"

EURO 2008 ve Milli Takımımız hakkında da yorum yapan tecrübeli futbolcu, "Arkadaşlarımızı yarı finale çıkmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ama buraya biraz da şansımızla geldik. Nihat iki gol atmasına rağmen beklenilen performansın altındaydı. Beni yanıltmayan kişi ise Mehmet Topal oldu. O gerçekten de müthiş bir futbolcu. Turnuvanın en iyi futbol oynayan takımının ise Rusya olduğunu düşünüyorum" diye konuştu..

Tumspor

futbolcu yabancı olunca kazmalıkları göze batmıyor bu konuda haklı sayılabilir ama işi abartmış pasaportu ne olursa olsun kimse heykelini falan kimse dikmezdi sadece bu kadar malzeme olmazdı

Ibrahim Senin En Büyük Iyiliğin Futbolu Bırakman Olur Sende Futboldan Anlıyorsan Bende Lampardım

8 sene dir top oynuyosun ama en basarılı sezonun 100 yıldaki idi.başka yok.
8 de 1 :D

8 senedir aynı şeyLeri söyLüyorsun be güLüm..
hatta 'orta açmasını biLsen R.Madrid'de oynardın' di mi?

yoruma bak yaa pess; üzülmez beni yorumlarıyla yine oyunu gibi yanıltmadı... önceden hazırlamış galiba bu söylediklerini kayda değer gercekten :p

Sahanın Yıldızı :hhmanD

adam doğru demiş yabancılara Türklerden daha fazla değer veriolar

'' 8 sene boyunca birçok üst düzey maçta forma giydim ve hepsinde de sahanın yıldızı oldum ''

Biri tokat atsın bana :durdurun

Geri