İşte Benim Maçım

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
tello13.jpg

Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinden sonra performansında artış gözlenen Beşiktaşımızın Şilili yıldızı Tello, eski hocası Ertuğrul Sağlam'a sürpriz hazırlığında.

Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinden sonra performansında artış gözlenen Beşiktaşımızın Şilili yıldızı Tello, eski hocası Ertuğrul Sağlam'a sürpriz hazırlığında. Sağlam döneminde sık sık oyundan alınması nedeniyle sıkıntı yaşayan Tello, Bursa karşılaşması için, "Benim maçım geldi" dedi. İdmanda özellikle frikik çalışmalarına ağırlık verdiğini belirten Tello, "Taraftarımıza iyi futbolun sözünü veriyorum. Gol atmak için elimden ne geliyorsa yapacağım" diye konuştu. Bu arada bel spazmı nedeniyle hafta içinde idmanlara katılamayan Nobre ile çift kale maçta bileği burkulan Delgado'nun 18 kişilik kadroda yer alacakları bildirildi.

Kaynak

tello dan patlama bekliyorum bu maçta.

Açıkçası 2 sezondur Sivasporun ortaya koyduğu performansla bence olmalılar umarım sonunu getirirler.Ama lig bu belli de olmaz,son zamanlarda bayağı bir düşüş içindeler..

ben açıkcası ilk zamanlarda sivasın olmasını isterdim ama o bülent denilen densiz hocanın sözlerinden dolayı pek istemiyorum artık.. biz olamassak diye bi şey yok çünkü bu sene sıra bizim.. ayrıca tello ve bi kaç futbolcu kapasiteleir üstünde oynarlarsa (örneğin bobo) güzel ve rahat bi galibiyet olabilir.

arkadaşlar umarım bu maç beklentileri karşılar.
hem skor olarak hem futbol olarak

u arada sivas neden şampiyon olmamalıyı bu sene olup tüm türkiyeye kanıtlasın. görmeden size laf anlatmak zor:D

anti-sivasmi? her sene 3 buyuklermi olucak $ampiyon boyle lig olmaz.
ben koyu be$ikta$liyim ama biz olamazsak sivas olsun isterim.cincondan yada fenevden den ziyade.

Her sene 3 büyüklermi :D:D Her sene 2 büyük desen Neysede Beşiktaş her sene Şampiyonmuş qibi konuştun :D hahaha:clap Herzaman anti - sivas
Bence Sen koyu bjk li değilsin
Yanımda Eniştem var O Koyu bjkli..
Sana Diyo Ya Bırak Tarihçesini Sorsan Bilmez 2004 ten beri Şampiyon OLamıyoz diyo
:D:D:D

Neyse Anti-SİVAS anti-B.Uygun

Geri