İşte Beden Hocamız : )

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Buyrun Baqalm Mezun Oldgm Okulun Beden Hocası..
Btün Lise Hayatımızda Bize Anlatmaya Çalıştgı Taktiqleri Odasında Bazı Kız Arqadaşlarımıza Fazlasıyla Uyguladı . )
Bende Sizlerle Paylaşmaq İstedim Bu .... ' i.. =)

i144225_muahahfehmi.JPG

Bu Arada Kırmızı Doğan Görünümlü Şahin'iyle Her An Karşınıza Çıqabilir Dikkat Edin ! :)

neler oluyor sizin okulda ;)

tamda sana yakışan bi hocayı bulmuşsun kanqa haha
o bisim okula gelsin baqalım yapsın bunnarı adamı öldürürüs delilde bulamaslar :sigara:

VAYBE HOCAYA BAK BEN ONA Bİ ORGANDAN BAHSEDERİM UÇUK CIKAR AĞZINDA :d:d

bu adamı bi yerden gözüm ısıryo ama:eek:
kartalda gördüm galiba...
neyse iiyi ki gay deilmiş:D:D
sizin için ii olmazdı:D

DeeRPaRtY' Alıntı:
Hep Benim OkuLum Ümraniye Lisesisinden Haber Cıkcak DeqiL Yha ;)
Bizim okul (Ümraniye And.Lisesinin) medyada 2 haberi çıktı;
-ÖSS 1.si ;)
-Mehlika Üzümcü adlı ablamızı trafik kazasında kaybetmemiz:(

her nese bu tip öğretmenler M.E.B'e bağlı bütün okullarımızda mevcut fakat su üstüne çıkmıor,
mesela boş derslerimizde dışarı çıkmak için mini etek giyen bir bayan arkadaşımızı Müdür Yardımcısının odasına gönderdiğimiz çok olmuştur:D :D :D

LaZiSH' Alıntı:
Bizim okul (Ümraniye And.Lisesinin) medyada 2 haberi çıktı;
-ÖSS 1.si ;)
-Mehlika Üzümcü adlı ablamızı trafik kazasında kaybetmemiz:(

her nese bu tip öğretmenler M.E.B'e bağlı bütün okullarımızda mevcut fakat su üstüne çıkmıor,
mesela boş derslerimizde dışarı çıkmak için mini etek giyen bir bayan arkadaşımızı Müdür Yardımcısının odasına gönderdiğimiz çok olmuştur:D :D :D

Bisdede Öyle Mevzular Var
müdür yardımcıları öyle kızları kıramıyo ama biz gidince kafamızı kırıyo ipnalar
neyse ama bu kamilin yaptıpı biras aşırıya kaçmış kıza neresinden bahsediyo olmaz aip hıhı :sigara:

benim okuduğum okulda beden eğitimi öğretmenin lakabı " KEYBOY " du...

Adam sapıklıkta " MASTER " yapmış uzman olmuş birisidi...

Bizim Sınıfta yoldan çıkmış kızlar vardı onları verirdik her ders maç yapardık :D :D :D

Ne oluosa sizin okulda artık bugün haberlerde gördüm yien sizin lisede erkek öğrenciler İngilizce öğretmenini hırpalıodu adam vuruo ama kime işlio :D bide tele çekmişler sigara içiolar derste camdan kafa çıkarıp Acayip ßea

adı üstünde "beden"eğitimi hocası pis sapık herif:)

Geri