İşte böyle delikanlı ol yeter, Rıdvan!

icemen

New member
Reaction score
0
nyyzbr.jpg
Beşiktaş’ın
Karşıyaka’dan transferi Rıdvan Şimşek, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. Akdeniz Oyunları’nda Olimpik Milli Takım formasıyla mücadele eden genç yıldız bugün kendini 3+1 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Ümraniye’de imzalayacak. Rıdvan, “Ben İzmir Karşıyaka’da doğdum, büyüdüm. Bu nedenle, herkes gibi ‘Doğuştan Beşiktaşlıyım” diyemem ama Beşiktaş taraftarına kendime hep yakın hissettim. Bir gün İstanbul’daki büyük kulüplerden birine gidersem, İnönü’nün coşkulu tribünleri nedeniyle Beşiktaş’ı tercih etmeyi düşünürdüm. Süper Ligi şampiyon olarak tamamlamış bir takımda forma giymek benim için çok önemli bir deneyim olacak” dedi.

‘Transferim büyük sürpriz oldu’
Beşiktaş’a transferim kendisi için büyük sürpriz olduğunu belirten genç yıldız, “Üç büyüklere gitmemin 2-3 yıl daha alacağını sanıyordum. Ama şimdi kısmet oldu. Akdeniz Oyunları kadrosunda yer alırken Beşiktaşlı olduğum haberini aldım. Geçen sezon 28 maç oynadım. Bank Asya Ligi gerçekten çok zor bir lig. Oyun stili olarak bilekleri yumuşak, ancak sert ve hızlı oynamayı seven bir oyuncuyum. Arkadaşlarım bana ‘bir sağbeke göre saha Allah fazla yetenek vermiş’ der” açıklamasını yaptı.

Kaynak

DeLikanLı oLsunLar Canımızı İstesinLer.. HeLaL oLsun..

İnşaLLah Uzun YıLLar ßeşiktaşımıza Katkı SagLarsın Rıdvan..Formayı TerLetmeden Göze Girmek Zor..

bravo sana..en azından için dışın bir..en azından taraftara yalakalık olsun diye eğilip bükülmemişsin, dik durmasını bilmişsin...sen yüreğinle oyna bu taraftar seni başının üstünde taşır..

helal olsun adam aarda da demiş Karşıyakalıyız beşiktaşlı değil diye ama adam doğru söylemiş HELAL olsun toprağım anlından mpülecek insansın.

Biz 2 Tane Sözde Beşiktaş'lı Gördük.
İkiside Çürük Çıktı.
Gönlündeki Takım Hiç Mühim Değil, Duruşunu Bozma Rıdvan.

şimdi rıdvan ben küçüklükten Beşiktaşlıyım dese yine aynı yorumlar gelecekti :D

bu tür olaylara takılmaya gerek yok pro. bir ligde mücadele ediyoruz normal şeyler :)

BeşiktaşLı Duruşunu Hiçbir Zaman Bozma Rıdvan..
Bu Sene Sen KupaLarı KaLdırırken O DönekLer Bir Yerde AğLicakLar :D

Geri