icemen
New member
- Reaction score
- 0
Karşıyakadan transferi Rıdvan Şimşek, FANATİKe özel açıklamalar yaptı. Akdeniz Oyunlarında Olimpik Milli Takım formasıyla mücadele eden genç yıldız bugün kendini 3+1 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Ümraniyede imzalayacak. Rıdvan, Ben İzmir Karşıyakada doğdum, büyüdüm. Bu nedenle, herkes gibi Doğuştan Beşiktaşlıyım diyemem ama Beşiktaş taraftarına kendime hep yakın hissettim. Bir gün İstanbuldaki büyük kulüplerden birine gidersem, İnönünün coşkulu tribünleri nedeniyle Beşiktaşı tercih etmeyi düşünürdüm. Süper Ligi şampiyon olarak tamamlamış bir takımda forma giymek benim için çok önemli bir deneyim olacak dedi.
Transferim büyük sürpriz oldu
Beşiktaşa transferim kendisi için büyük sürpriz olduğunu belirten genç yıldız, Üç büyüklere gitmemin 2-3 yıl daha alacağını sanıyordum. Ama şimdi kısmet oldu. Akdeniz Oyunları kadrosunda yer alırken Beşiktaşlı olduğum haberini aldım. Geçen sezon 28 maç oynadım. Bank Asya Ligi gerçekten çok zor bir lig. Oyun stili olarak bilekleri yumuşak, ancak sert ve hızlı oynamayı seven bir oyuncuyum. Arkadaşlarım bana bir sağbeke göre saha Allah fazla yetenek vermiş der açıklamasını yaptı.
Transferim büyük sürpriz oldu
Beşiktaşa transferim kendisi için büyük sürpriz olduğunu belirten genç yıldız, Üç büyüklere gitmemin 2-3 yıl daha alacağını sanıyordum. Ama şimdi kısmet oldu. Akdeniz Oyunları kadrosunda yer alırken Beşiktaşlı olduğum haberini aldım. Geçen sezon 28 maç oynadım. Bank Asya Ligi gerçekten çok zor bir lig. Oyun stili olarak bilekleri yumuşak, ancak sert ve hızlı oynamayı seven bir oyuncuyum. Arkadaşlarım bana bir sağbeke göre saha Allah fazla yetenek vermiş der açıklamasını yaptı.
Kaynak