İşte 2009-2010 GaLatasaray'ı 11'i!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
G.Saray'ın Hollandalı hocası, ilk 11'ini belirledi.

haber_ic_156483.jpg

Galatasaray, yeni sezon öncesi Mustafa Sarp, Gökhan Zan ve Leo Franco'dan sonra 4. transferini de gerçekleştirdi. Aradığı golcüyü Fransa'da bulan sarı-kırmızılılar, Lyon forması giyen Abdul Kader Keita ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda1-2 transfer daha yapılması beklenirken, son takviye hızlı bir sağ bek veya Servet'in satılması durumunda kaliteli bir stoper olacak.

Sarı-kırmızılı yönetim, transferi bir an önce bitirmek için yoğun mesai harcerken, Hollandalı teknik adamın kafasındaki ilk 11 de büyük ölçüde belli oldu.

Hazırlıklar 10 gün önce başlamasına rağmen hala kampa katılmayan Lincoln'ü kafasından silen Hollandalı, orta sahanın yükünü iki genç isim Barış ve Mehmet Topal'a vermeyi düşünüyor. Kalede Leo Franco'nun yeri kesin gözükürken, takımın yıldızları Arda, Kewell, ve Baros gibi keita da ilk 11'in vazgeçilmezi olacak. Savunma hattında ise Marsilya'ya gitmemesi durumunda Servet'le birlikte Gökhan Zan veya Emre Güngör forma giyecek. Sol bekte Hakan Balta'nın yeri garanti. Sakatlıktan kurtulan Uğur, hocasının gözüne girebilirse savunmanın sağında görev alacak. Aksi durumda o bölgeye de bir oyuncu alınacak.

gs_ilk11_.jpg

Haberturk

leo franco imzayı atmamış diyorlar henüz ama inş atar):....keita iyi oldu ama.inş başaırılı olucaz bu sene.artık tekrar uefa istiyoruz

çok iyi takım oldu bu senede =)

leo franco imzayı atmamış diyorlar henüz ama inş atar):....keita iyi oldu ama.inş başaırılı olucaz bu sene.artık tekrar uefa istiyoruz

Medya Bilgilendirme: İmza Töreni

Oyuncumuz Leo Franco, bugün yerel saatle 13:45’da Galatasaray Futbol Takımı’nın Hollanda’da kamp yaptığı Bilderberg Otel’de resmi sözleşme imzalayacaktır.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Galatasaray Futbol AŞ

bugün imza atacak

boL atak boL goL ama defansı sağLam tutmaLıyız,önemLi bi sağ bek sorunu var şu an..
transfer kesin yapıLacak ama iyi biri aLınırsa,sağLam oLur..

LincoLn'ün Şu Aşamada GeLmesi Söz Konusu DeğiL, OLay LincoLn'den Çıktı, Noter KanaLıyLa Antrenmana Çıkmadığının Tespitinden Sonra SözLeşmesi Tek TarafLı Fesh EdiLebiLecek Tabiki Bu En Son Çarede, Şu Anda MenejerLeriyLe GörüşmeLer Devam Ediyor Kendisine KLüp BuLduğu Taktirde SatıLacak Ama OLmadı SözLeşmesi Fesh EdiLecek, Ki Zaten KLüpten YapıLan AçıkLamaLarda Bu Yönde...

ilk onbir >> sistem 4-3-3 kalede leo franco stoperde servet gökhan zan sol bek hakan balta sağ bek şimdilik uğur uçar ama neill veya coloccini ikisinden biri ile bu bölge takviye edilirse süper olur orta 3lü
barış topal ayhan önlerindeki üçlü arda baroş keita bana göre kewell 90 lık bir futbolcu olmadığı için bu takımda yedek kalır daha iyi bir forvet transfer edilirse baroş da yedek kalır bu takımda nondanın ve lincolnun yeri yok..ayrıca sabri mehmet güven bunlar da kendilerini geliştirmezse onlara da yer yok..gençlerden en az 2 tanesinin sezon içinde bu takıma monte edileceğini düşünüyorum inşallah böyle olur benim fikirlerim böyle arkadaşlar katılır mısınız bilemem ama diyeceklerim bunlar şimdi sizden bu söylediklerim üzerine haklı eleştiriler bekliyorum...

İşte bunu seviyorum:D
Helal olsun yöneticilerimize
İnşallah bu sene her kulvarda başarı üstüne başarı yaşıycaz:goz:

Orta Sahada Barış'ın Yerine Arteta Tipi Bir Oyuncu Lazım, Orta ALan TopaL - Arteta, Defansa Da Coloccini Süper OLur AsLında, Forvete De HaLa Pivot Santrafor Mehmet YıLdız Diyorum, İsterse Yedekte Otursun Ama YabancıLara TonLa Para Verip Yedek Oturtuncaya Kadar YıLdız'ı ALıp Yedek Otursa BiLe SıkışıLdığı AnLarda Oyuna ALınması MantıkLı, Her Takımı Ara PasLarıyLa Açamazsınız, Keita Ve Arda'nın KeweLL'in Ceza Sahası İçine KesmeLerinde Topa Yeri GeLdiğinde Kafa Da VurabiLecek Bir Adam Lazım, ArkadaşLarına Top İndirebiLen Bir Pivot Santrafor Yani Benim DüşünceLerim Bu...

barış da gelişiyor ama arkadaşım ona da şans vermek lazım ilk sene o kadar iyi değildi ama geçen sene bence üzerine baya koydu bu sene rijkardla birlikte daha da iyi olacaktır hem orta sahadaki 3lünün türk olması da bizim için bir avantajdır diye düşünüyorum anlaşma açısından.

KeweLL o mevkide LincoLnden cok daha basarıLı oLur!

Böyle oynatmaz Rijkard. Kesinlikle 4-3-3 oynatacak 4-5-1 değil.

İleri solda Arda mı Kewell mı oynayacak o belirsiz bence. Yoksa kadro budur. Ama taktik bu değil bence... :D

Düzenleme: Kesin böyle oynatacak;

zwycu8.jpg

iyi bir kadro oLuşturmuş..
demekki LincoLn yok artık..
Emre Güngörde Joker Adam :D

LincoLn'ün Şu Aşamada GeLmesi Söz Konusu DeğiL, OLay LincoLn'den Çıktı, Noter KanaLıyLa Antrenmana Çıkmadığının Tespitinden Sonra SözLeşmesi Tek TarafLı Fesh EdiLebiLecek Tabiki Bu En Son Çarede, Şu Anda MenejerLeriyLe GörüşmeLer Devam Ediyor Kendisine KLüp BuLduğu Taktirde SatıLacak Ama OLmadı SözLeşmesi Fesh EdiLecek, Ki Zaten KLüpten YapıLan AçıkLamaLarda Bu Yönde...

Kanka LincoLn'ün sözLe$mesini tek tarafLı fest etmek cok maLiyetLi oLur.Adam zaten yıLda 2.5 miLyon € kazanıyor.. 2 yıL daha sözLe$mesi var 5 miLyon €'ya maL oLuyor artı primLeriyLe beraber cok kabarık bir fiyat cıkar..
$u a$amada ekonomik oLarak 5 miLyon € verecek güçte deiL kLübümüz eğer verirse o parayı transfer yapamayız acık konu$mak gerekirse..
Ama iyi bir mü$teri cıkarsa qüzeL bir fiyata satıp LincoLn'den geLecek parayLa + mevcut imkanLarLa bir yıLdız aLabiLiriz..
Bence $u a$amada Lucas neiLL tarzı bir defans Lazım hem sağ bek hemde Libero oynayabiLen $ekiLde.. 2. a$amada pivot santrofor gerekiyor AbduL kader Keita'nın forvet icin yeterLi oLacaqını sanmıyorum cünkü forvet oyuncusu deiL.. Bence iyi bir pivot aLmaLıyız $öyLe Zigiç tarzı kuLe gibi bir adam..
Eqer bir saq bek birde pivot aLırsak bu sene takımı kimse tutamaz..Arkasında KeweLL Arda ve Keita'nın oynadıqı bir takımdaki pivot uçarda uçar (=

ilk onbir >> sistem 4-3-3 kalede leo franco stoperde servet gökhan zan sol bek hakan balta sağ bek şimdilik uğur uçar ama neill veya coloccini ikisinden biri ile bu bölge takviye edilirse süper olur orta 3lü
barış topal ayhan önlerindeki üçlü arda baroş keita bana göre kewell 90 lık bir futbolcu olmadığı için bu takımda yedek kalır daha iyi bir forvet transfer edilirse baroş da yedek kalır bu takımda nondanın ve lincolnun yeri yok..ayrıca sabri mehmet güven bunlar da kendilerini geliştirmezse onlara da yer yok..gençlerden en az 2 tanesinin sezon içinde bu takıma monte edileceğini düşünüyorum inşallah böyle olur benim fikirlerim böyle arkadaşlar katılır mısınız bilemem ama diyeceklerim bunlar şimdi sizden bu söylediklerim üzerine haklı eleştiriler bekliyorum...

bütün bu yadıkların tamamen ii niyetinden olduğunu düşünüyorm çünkü bunlar haklı eleştiriler hepimiz galatasarayımızın iiliği için burda elimizden birşey gelmesede fikirlerimiz beyan ediyoruz, yazdıklarına gelirsek benim fikrimde hemn hemn aynı ama defans göbeğe servet te g.zan da ağır adamlar oraya yabancı kaliteli bir transfer olursa daha ii olur olmazsada olur sağ kanat Neil süper olur orta saha barış topal ayhan süper olur yedekleri linderoth msarp aydın falan olur kewell bence de 90dk çıkaramaz ama şu lincolnü kazanırsak çok ii olur arda lincoln keita ileriye Kewell&Baros daha ii olacağı kanaatindeyim...Hayırlısı Neyse O Olsun...

Kanka LincoLn'ün sözLe$mesini tek tarafLı fest etmek cok maLiyetLi oLur.Adam zaten yıLda 2.5 miLyon € kazanıyor.. 2 yıL daha sözLe$mesi var 5 miLyon €'ya maL oLuyor artı primLeriyLe beraber cok kabarık bir fiyat cıkar..
$u a$amada ekonomik oLarak 5 miLyon € verecek güçte deiL kLübümüz eğer verirse o parayı transfer yapamayız acık konu$mak gerekirse..
Ama iyi bir mü$teri cıkarsa qüzeL bir fiyata satıp LincoLn'den geLecek parayLa + mevcut imkanLarLa bir yıLdız aLabiLiriz..
Bence $u a$amada Lucas neiLL tarzı bir defans Lazım hem sağ bek hemde Libero oynayabiLen $ekiLde.. 2. a$amada pivot santrofor gerekiyor AbduL kader Keita'nın forvet icin yeterLi oLacaqını sanmıyorum cünkü forvet oyuncusu deiL.. Bence iyi bir pivot aLmaLıyız $öyLe Zigiç tarzı kuLe gibi bir adam..
Eqer bir saq bek birde pivot aLırsak bu sene takımı kimse tutamaz..Arkasında KeweLL Arda ve Keita'nın oynadıqı bir takımdaki pivot uçarda uçar (=

Kanka ELbette Yönetimde Satmaktan Yana ÖnceLikLe, Az Da OLsa Para ALaLım DüşüncesindeLer Ama SatıLmadığı Taktirde Bu Saatten Sonra Takımda TutuLmaz Bir ŞekiLde BiLeti KesiLecektir, Takıma GeLmesine Bu Saatten Sonra En Başta Rijkaard İzin Vermez Ve İstemez Zaten...

Geri