İştahı Kabardı

admiral

New member
Reaction score
0

Attığı muheteşem golle Kanarya'ya hayat veren Baroni, Marsilya maçında da forma istiyor. Brezilyalı yıldız Fransızlar'a da golünü atıp seriye başlamayı hedefliyor.

Mersin İdmanyurdu ağlarına gönderdiği füzeyle Fenerbahçe’yi ipten alan Cristian Baroni, perşembe günü Marsilya ile oynanacak Avrupa Ligi karşılaşması öncesi Aykut Kocaman’a ‘buradayım’ mesajını verdi. Sarı-Lacivertliler’in teknik patronu, Mersin maçının ikinci yarısında oyuna aldığı Baroni’ye, ilk haftadaki Sanica Boru Elazığspor maçının son 32, ikinci haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasının son 27 dakikasında forma vermiş, Sivas deplasmanında ise kulübede bekletmişti. Attığı gol ile 3 puanı getiren Brezilyalı futbolcu, lige verilen 10 günlük milli aranın kendisi adına faydalı geçtiğini belirtirken, “Benim için eksiklerimi kapatmak adına önemli bir fırsattı. Milli arayı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Attığım gole gelince... Hissettiğim anda vurdum ve gol oldu. Takımıma kazandırdığım için çok mutluyum” ifadesini kullandı.​

Ekli dosyalar

• fft104mm1900906.jpg
    fft104mm1900906.jpg
    26.1 KB · Görüntüleme: 126
Geri