İşletim Sistemi Önerin Lütfen

RiSiLaC

New member
Reaction score
0
Sistem özelliklerim:

--Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz /1333MHz
--Sapphire ATI HD4850 512Mb 256Bit
--Kingston 2 GB 800MHz Tek Parça RAM
--Seagate 500 GB HDD, 32Mb Ön Bellek
--Hiper 425W Power
--Diğer özelliklere gerek yok herhalde.

-----------------------------------------------
Şu anda Windows Vista Ultimate 64Bit işletim sistemi var.
Fakat arasıra ram %99 falan oluyor bilgisayar kilitleniyor.
Bu sistem özelliklerinden en iyi şekilde faydalanacağım bir Windows sürümü tavsiye edermisiniz.
Kaç bit olduğunuda belirtirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

dostum vista ultimate 32 bit kullan 64 bit kullanıyorsan 2 gb azdır ama home preumda fena sayılmaz ve bu arada bence bilgisayarına göre en iii işletim sistemini şeçmişsin sadece 32 bitle değiş

Peki Home Premium 32 ile Ultimate 32 arasından hangisi daha performanslı olur?

dostum ben home prem.ve ultimate kullandım sonra ultimate karar verdim hız olarak bence home premium daha iii ama ultimate bir başka dostum ek özellikler falan microsoft ultimate çok önem veriyor bence tavsiyem ultimate 32 bit işletim sistemi kullan inan pişman olmazsın

xp tavsiye eden yok mu? Şimdide Vista home premium 32 e geçtim oyunlar falan çok değişti crysis o Yüksekte oynuyordum şimdi çok rahat ÇOK YÜKSEK te oynuyabiliyorum.
Ama ultimate 32 e geçecem. XP'yi önerirmisiniz?..

hyr kesinlikle xp ye geçme... vista ultimate sp1 li kullan .. xp eskidi artık :D

xp ye geç bence kanatlan...windows 7 çıkınca ona geçersin:)

dogru bencede xp mantıklı ben öle yaptum :D

xp eskidi diyenler

hala win 2000 kullanan var biliyo musunuz

risilac sen bana yardımcı olmuştun

bir yardım da benden olsun

sitede var bi bak

perfect xp sp3 v2

süper hızlı ne donma var ne kasma....işne karışmak olmasın ama şiddetle tavsiye ederim

xp kurarsan aradaki farkı anlarsın kesinlikle hız farkı göreceksin xp eski değil 10 sene daha kullanılacak bariz hızlı bir işletim sistemidir ram gereksinimi vista ile karşılaştırılamaz vista ve 7 nin daha epey işçiliğe gereksinimi var

İlgilendiğiniz için teşekkürler!..

:D Rami 4GB Kingston 800Mhz e çıkardım :D
:D Şimdi Hem XP yüklü Hemde Windows Vista Ultimate 64Bit :D

o makinaula o işletim sistemini catır catır kullanmak lazım sistemde bi sorun olmustur;) ben xp den vazgecemiyorum amsausumdede xp var laptopta vistaydı xp ye cevirdim :)

linux kullanabılrıısn veya machintosh dene:D

:D Rami 4GB Kingston 800Mhz e çıkardım :D
:D Şimdi Hem XP yüklü Hemde Windows Vista Ultimate 64Bit :D

geçtiğimiz hafta aynı şeyi bende denedim yani hemxp hem vista ultimate....ancak durum iç açıcı olmadığından xp ye geri dönmek istedim...tabi sonuç hüsran...

ancak hdd sıfırlayarak dönebildim ki bu da tam 24 saatimi aldı

GÜLE GÜLE KULLAN......UMARIM SORUN YAŞAMAZSIN...

Geri