İşlemci ile fanı nasıl yapıştıracam

bochi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar işlemciden fanı biraz zorlayarak çektim çıktı hemen...yapıştırmadan fanı koyup deneyeyim dedim bilgisayar biraz sonra kapanıyo.

ne ile yapıştıracam fanı işlemciye japon yapıştırıcısı ile olur mu ? Hiç anlamam bu işlerden ne gerekir ki normali nedir ?

Silikon Dene Jpon Yapıştırıcısı Anakarta Zarar Verebilir Zaten işlemci fanları ucuz en iyisi git yeni bitane al

Silikon Dene Jpon Yapıştırıcısı Anakarta Zarar Verebilir Zaten işlemci fanları ucuz en iyisi git yeni bitane al

valla alsam daha iyi olacak galiba zaten sesde yapıyo....sessiz bir fan önerebilir misiniz ? Bir de benim bilgisayar eski pentium 4 herhangi bir fan alsam uyar mı ?

lga 775 olan herhangi bir fan al özel sessiz bişi almana gerek yok

anladığım kadarıyla işlemcinin üzerinden fanı çıkardın.
ve bilgisayardan fazla anlamadığın içinde işlemci ile fanın bir arada olduğunu sanıyorsun ( ben öyle anladım)
arkadaşım eğerki öyle bir durumun varsa telaş yapma.
işlemcinin soketine tak daha sonra onun üzerinde termal macun vardır grimsi (sanırım sen onu yapıştırıcı sandın)
eğer üzerinden tamamen gitmişse o grimsi macun (yada hangi renkse) ondan temin edip üzerine biraz sürüp fanı takman yeterlidir..
umarım faydam olur :)

яєℓαχℓιƒє;5364583' Alıntı:
anladığım kadarıyla işlemcinin üzerinden fanı çıkardın.
ve bilgisayardan fazla anlamadığın içinde işlemci ile fanın bir arada olduğunu sanıyorsun ( ben öyle anladım)
arkadaşım eğerki öyle bir durumun varsa telaş yapma.
işlemcinin soketine tak daha sonra onun üzerinde termal macun vardır grimsi (sanırım sen onu yapıştırıcı sandın)
eğer üzerinden tamamen gitmişse o grimsi macun (yada hangi renkse) ondan temin edip üzerine biraz sürüp fanı takman yeterlidir..
umarım faydam olur :)

yok telaş yapmadım fanın yapıştırıldığını biliyodum da macunla yapıştığını bilmiyodum...bir de fan zaten ses çkarıyordu yeni fan da alabilirim...para mühim değil ama sessiz bir fan olsa iyi olur...azalmazmı ki ses yeni bir fan alsam...

bir fotoğraf çeksen yorum yapması daha basit olur diye düşünüyorum çünkü herkes varsayımlarla konuşuyor şuan

Yazdıklarında tutarsızlık var işlemci ile fan yapıştırılmaz ilk olarak.
Resim çekip yollarsan sağlıklı yorum yapabilliriz.

Arkadaşlar , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Dalga geçen arkadaşları esefle kınıyorum. Termal macun bulacaksın bilgisayarcıdan biraz süreceksin sorun bitecek.

yok telaş yapmadım fanın yapıştırıldığını biliyodum da macunla yapıştığını bilmiyodum...bir de fan zaten ses çkarıyordu yeni fan da alabilirim...para mühim değil ama sessiz bir fan olsa iyi olur...azalmazmı ki ses yeni bir fan alsam...

madem para mühim değil temiz bi bilgisayar alsana :D

hocam kasanı al götür bir bilgisayarcıya sessiz ve iyi soğutan bir fan takarmısınız de para mühim değil de o gerekeni yapar. Boşuna kasma.

termal macun ve soğutucu ne kadar iyi olursa ses o kadar azalır.
termal macunu sürmeden önce önceki macunları temizlemelisin.
fanın kötü ise onuda değiştirebilrsin tabi.

Yazdıklarında tutarsızlık var işlemci ile fan yapıştırılmaz ilk olarak.
Resim çekip yollarsan sağlıklı yorum yapabilliriz.

doğrudur ya kendi hatam anakartın üstü demek istedim işte anladı zaten arkadaşlar herhalde....şu altta verdiğim linkte resmi var orada fan vardı çıkardım işte onu....

http://www.powersourceonline.com/bu...ts/BLKD915PCYL/31776897-BLKD915PCYL-cy-en.jsa

madem para mühim değil temiz bi bilgisayar alsana :D

hocam kasanı al götür bir bilgisayarcıya sessiz ve iyi soğutan bir fan takarmısınız de para mühim değil de o gerekeni yapar. Boşuna kasma.

iyi de neden fazladan para vereyimki....adamlar %100 daha fazla fiyata satıyo...para mühim değil derken kaliteliyse sessizse değerini veririm demek istedim...ayrıca zaten laptop var bende masaüstü bilgisayar sürekli açık download için kullanıyorum yani fan bağırmasın yeterli özellikli bi bilgisayara ihtiyacım yok....

neyse buldum zaten alacam hafta sonu şu ikisinden birini artık bir şekilde de monte edecem...

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - Gaia SD1283 INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Soğutma Sistemleri

VATAN COMPUTER - XIGMATEK - RED SCORPION LGA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Soğutma Sistemleri

Geri