İşlemci fanı sökme

duhan1453

Banned
Reaction score
0
s.a arkadaşlar..
evdeki bilgisayarımın kasasını bazen açtığın zaman motor çalışır gibi bariz bir ses geliyor ben işlemciden geldiğini düşünüyorum. ayrıca diğer tüm parçaları söküp bajar temizliği yapmak sitiyorum :D sormak sitediğim bu işlemci fanını nasıl sökecez intel marka bu etrafında 4 tane vida olan işlemciden onları ters çevirip mi söküyorlardı neydi nasıl oluyor acaba bilgisi olan arkadaş var mı ???

Öncelikle o ses çıktıgı zaman elinle fanlara tek tek dokun bu şekilde hangisinde problem oldugunu anlarsın yağlayınca sorunun çözülür

Ayakların üstünde ok işareti var ok işaretine göre döndür hepsini ve yukarı dogru 4ünüde çek fanı tutarak sonra hafifce kaldır fanı eline gelir

Öncelikle o ses çıktıgı zaman elinle fanlara tek tek dokun bu şekilde hangisinde problem oldugunu anlarsın yağlayınca sorunun çözülür

Ayakların üstünde ok işareti var ok işaretine göre döndür hepsini ve yukarı dogru 4ünüde çek fanı tutarak sonra hafifce kaldır fanı eline gelir

hımm eyvallah usta saol.... :) deneyecem en kısa zamanda ...

sonunda bu gün bilgisayarımın içini hertarafını iyice temziledim .. saol usta yardımcı olduğun için .. :)
bu arada ilemcinni o fanını sökmek zor değil ama takarken çok uğraştım ... :(
iyice kasaın tozunu pasını sildim işlemciye termak macun sürdüm efendime söylim işlamci fanını iyice yağladım. sonrada bir güzel fomat attım baya uğraştım emek verdim ama çok güzel oldu .... :)

Rica ederim,iyi forumlar ( :

Geri