# İşLem Tamam # [ Yunus YıLdırım...ßrawo Devam Et...]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2q8a9za.jpg

Geçen sene katlettiği Beşiktaş- Fenerbahçe maçında gösterdiği muhteşem yönetimle ne kadar iyi bir tetikçi olduğunu gösteren Yunus Yıldırım bu akşam da görevini büyük bir başarıyla yerine getirdi. Geçen sene duble Kazım'ın ceza sahası içinde elle oynamasına devam demesi başta olmak üzere bir çok kasıtlı hata yapan tetikçi bu gece de adeta şov yaptı ve deri koltuklarından purolarını içen sahiplerine "işlem tamam" mesajı verdi.

İlk golde faulü es geçen, 2. golde ofsaytı yandaki arkadaşının yardımcılığıyla göremeyen, 2-0'a kadar tüm taktir haklarını rakip takım lehine kullanan, tam maç 2-1 olmuş umutlar yeşermişken Ernst'e yapılan ve "armuda bile düdük versen penaltı çalacağı" pozisyonda gözüne perde inen ve devam ettiren, son dakikada rakip takımın jöle beyinli kalecisinin oyuncumuzu iki eliyle bariz bir şekilde ittirerek topa çıkmasını ve topu alıp yere yatmasını jöle beyine faul olarak değerlendiren ve hadi bu hatalara "kasıtlı yapılmamış hatalar desek bile" maçın sonunda tribünleri germek, küfür ettirmek, yabancı madde attırmak ve bunların neticesinde ligin son maçı olan Galatasaray maçını seyircisiz oynatmak için elinden gelen tüm tahrik unsurlarını kullanan hakem bozuntusu tetikçiyi Beşiktaş taraftarları olarak çok özel duygularla anıyoruz..!!!!!

La Vittoria Sara Nostra!

Forza ßeşiktaş..

6 maçtır hakemle 2-1 kazanıyoruz di mi..Ernst in pozisyonuna penaltı diyenin aklından ve futbol bilgisinden şüphe ederim.2. golden önce 20 pas yapmamızı da hakem sagladı di mi.Uyanık Ernst düştüğü pozisyondaki gibi uyanık olsaydı da Semih'i tutsaydı:goz:

ilk golu besiktas kadikoyde atsa hakem faul verir. ikinci golu atsa besiktas diyemiyorum cunku cart diye kalkar ofsayt bayragi. ernst pozisyonu el insaf daha penalti nasil olacak. fenerbahce hakemi kazimin gecen seneki pozisyonuna da penaltı vermemisti. normal yani. fenerli arkadaslar kazimin smacina da penalti degil demislerdi normal yani. ama hakem de kurnazdi ayni pozisyonlar beşiktaşta olsa hakem baska calardi, diyoruz.

Buyrun tescillenmiş.

Yunus Yıldırım her zamanki yönetim tarzı içinde ikili mücadelelere izin vererek, bazen de aşırıya kaçarak oyunun tempolu geçmesini sağladı.

Faullerde doğru tespitlerde bulundu, ancak Fenerbahçe’nin Güiza ile attığı gol öncesi Semih’in topsuz oyunda Gökhan Zan’a yaptığı harekete faul vermeliydi.
Güiza, topu Semih’e pas olarak attı. Gökhan Zan topa Semih’ten daha hakimdi. Arkadan koşarak gelen Semih’in topa sahip olma niyeti yoktu. Omuz ve bacağı ile yandan kontrolsüz şekilde aşırı kuvvet kullanarak yaptığı şarj, Gökhan Zan’ın dengesini bozdu ve boşta kalan topu tekrar kazanan Güzia golü attı. Yunus Yıldırım’ın golü iptali gerekirdi. Gökhan Zan’a gösterdiği sarı kart doğruydu.
İkinci yarıda da tartışmalı pozisyonlar vardı. Semih’in attığı gol öncesi pası veren Ali Bilgin topu aldığında ofsayt olarak değerlendirilmeliydi. Yardımcı hakem Serkan Gençerler önündeki pozisyonu tespit edemedi. Sivok’un aynı dakika içinde Semih’e yaptığı iki kartlık faule rağmen kartını kullanmaması anlaşılır gibi değildi. Ceza alanı içinde Ernst-Selçuk mücadelesindeki devam kararı haklıydı. Kazım’a, Toraman’a taç çizgisi kenarında yaptığı şiddetli şarjın sonrasında sarı kartını göstermeliydi. Deivid’in oyuncu değişikliği sonrasındaki yavaş hareketlerine sarı kartını kullanmalıydı. Kritik derbide Yıldırım her zamanki başarılı yönetim tarzından uzaktı. Yardımcı hakemi ile birlikte yaptığı hatalarla skoru etkiledi

kaynak

ѕσηυη¢υ;4281076' Alıntı:
Ernst in pozisyonuna penaltı diyenin aklından ve futbol bilgisinden şüphe ederim.

Dostum Ligtv İzle Bak Gör Buz Gibi Penaltı Buz Gibi Senin Futbol Bilginden Şüpheliyim.
Ernst Topu Kurtarıyor,Sıçrıyor ve Kendini Kurtaramıyor.Çok Net Bir Penaltı Hakem Yunus Yıldırımın Klasik İşleri Hakkı Yendi Beşiktaşın

fener ii top oynadı aldı macı. 2. golde kac pas yaptı ole bn sayamadım. odamı yunus yıldırımın hatasıydı??

Pozisyonda Selçuk'un Ernst'e müdahalesi var mı?Adam Topu çekiyor Selcuk'un üstüne bırakıyo kendini..Selçuk kaydı,saha dışına dogru cıkıyor zaten,topu geri çeken adam saha dışına dogru mu gider yoksa sahasının içine dogru mu gider?

2.gole de dikkat ettiyse Bjk savunmasından bir tek oyuncu ofsayt diye elini kaldırmıyor.Sen niye ofsayt diye zıplıyorsun anlayamadım.Pozisyonu bi daha izle bence gözünün dogru yere baktıgından emin değilim:goz:

Galatasaraylıyım ama Sivasın şampiyon olması için fenerin yenmesine sevindim.

ѕσηυη¢υ;4281138' Alıntı:
Pozisyonda Selçuk'un Ernst'e müdahalesi var mı?Adam Topu çekiyor Selcuk'un üstüne bırakıyo kendini..Selçuk kaydı,saha dışına dogru cıkıyor zaten,topu geri çeken adam saha dışına dogru mu gider yoksa sahasının içine dogru mu gider?

2.gole de dikkat ettiyse Bjk savunmasından bir tek oyuncu ofsayt diye elini kaldırmıyor.Sen niye ofsayt diye zıplıyorsun anlayamadım.Pozisyonu bi daha izle bence gözünün dogru yere baktıgından emin değilim:goz:

Adam Selçuğun Üstüne Neden Bıraksın Kendini Ernst Kendini Kurtaramadığı İçin Düştü Selçuğun Üzerine Selçuk Topa Müdahale Edemedi.Adamı Yıktı Resmen Kontrolsüz Şekilde Girdi.Hatırlarsan Şaibeli Hakem Fırat Aydınus Da Selçuk Orta sahada Kontrolsüz Bir şekilde Tekmeyi Ümit Karanın Yüzüne Patlattı.Selçuk Kontrolsüz Oynuyor Hakemlerde Göz Yumuyor.

2.Gol Ofsayttı Bizim Gözlerimiz Gayet İyi Görüyor,Bu Golü Yardımcı Hakem Ismarladı.Afiyet Olsun.

2.golde hadi biz yanlış gördük Lig Tvnin pierosuda mı yanlış tespit etti ofsayt dedi.
Ayrıca mhk bu maça erkekse Fırat Aydınusu verseydi ya.

beyylerr kaybedince hemen şahlanıyosunuz kazansanız sesiniz çıkmaz ama olmaz şimdi boş verin dua edelim sivas şampiyon olsun birazda anadolu takımları demii gözümüz doysun artık iyi olan veya güçlü olan kazandıı ve bitti

Geri